Κώστας Χαρδαβέλλας για τεκνοθεσία: Αναρωτιέμαι πώς δυο άνδρες ή γυναίκες μπορούν να «παίξουν» το φύλο του άλλου γονέα

Κώστας Χαρδαβέλλας για τεκνοθεσία: Αναρωτιέμαι πώς δυο άνδρες ή γυναίκες μπορούν να «παίξουν» το φύλο του άλλου γονέα

«Εγώ μεγάλωσα χωρίς μητέρα και αυτό με ακολουθεί σε όλη μου τη ζωή» δήλωσε

kostas-hardavellas
Ο Κώστας Χαρδαβέλας έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την ελληνική τηλεόραση, τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά κι ένα περιστατικό που τον είχε κάνει να νιώσει άσχημα στο παρελθόν.

Ο δημοσιογράφος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» κι αρχικά, δήλωσε: «Είναι καλή η ελληνική τηλεόραση, αλλά με ενοχλεί ο κανιβαλισμός που υπάρχει που δεν υπήρχε παλιά. Παλιά στην τηλεόραση δεν υπήρχαν τρικλοποδιές απ΄τους συναδέλφους και η αγωνία των θεμάτων. Έχω περάσει άσχημες στιγμές, έχουν στραφεί εναντίον μου παιδιά που τα έβγαλα εγώ στη δημοσιογραφία αντί να μου πουν ευχαριστώ».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cz7950kd6hxt)


Κλείσιμο
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην εκπομπή που έκανε, με τίτλο «Χωρίς Μοντάζ» κι εξήγησε τον λόγο που τη σταμάτησε.

«Ασχολούμασταν θεματολογικά με ένα κοριτσάκι που είχε φύγει από το σπίτι του 15 μέρες. Μισή ώρα πριν ξεκινήσει η εκπομπή, με πήρε τηλέφωνο η κοπέλα και μου είπε "γιατί με κυνηγάτε κύριε Χαρδαβέλλα; Έχω φύγει από το σπίτι μου, μένω με έναν νεαρό που δεν τον θέλει η οικογένεια μου, φύγαμε μαζί και δεν θέλουμε να έχουμε επαφή μαζί τους". Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησα να κάνω την εκπομπή, αισθάνθηκα πολύ άσχημα», εξήγησε.

Μίλησε επιπλέον, για τον κανιβαλισμό στην τηλεόραση, αλλά και τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα που προκάλεσαν αντιδράσεις κι είπε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υπάρχει κανιβαλισμός στην τηλεόραση και μεταξύ μας. Αυτό που βλέπω σήμερα με τον Νταλάρα είναι απαράδεκτο. Αυτή η εκμετάλλευση μίας φράσης που είπε. Δεν ακουμπάω καθόλου το θέμα αυτό, είναι συγγενής μου, μου έχει βαφτίσει τον γιο μου. Όλοι κάνουμε μία δουλειά και από πάνω μας υπάρχουν εργοδότες. Εκεί πρέπει να απευθύνονται για οποιαδήποτε διαμαρτυρία και όχι στους εργαζόμενους. Αυτό όμως δεν είναι καταγγελία για τον Νταλάρα, θα έπρεπε να υπάρχει σεβασμός προς το πρόσωπό του».

Τέλος, μίλησε για το νομοσχέδιο για τον γάμο μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών. «Είναι ανόητο να μην επιτρέπουμε σε δύο ανθρώπους να παντρεύονται. Εγώ μεγάλωσα χωρίς μητέρα και αυτό με ακολουθεί σε όλη μου τη ζωή. Δεν μπόρεσα ποτέ να καλύψω αυτό το κενό μέσα μου. Αναρωτιέμαι πώς δύο άντρες ή δύο γυναίκες μπορούν να παίξουν τον ρόλο του φύλου του άλλου. Είμαι λοιπόν λίγο επιφυλακτικός σε αυτή την τεκνοθεσία. Με τρελαίνει αυτή η λέξη. Τι είναι το παιδί βάζο; Να το βάζεις κάπου;», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε μυστηριωδώς στη φυλακή ο ηγέτης της ρωσικής αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι

Βαλλιανάτος: Ρώτησε κανείς τα παιδιά του Κούγια αν τον ήθελαν για πατέρα; - Κούγιας: Να παρακαλάει να μην συναντηθούμε


Χρυσοχοΐδης σε αγρότες: Όχι με τρακτέρ, ναι με ΙΧ και λεωφορεία η κάθοδος στην Αθήνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης