Βαλλιανάτος: Ρώτησε κανείς τα παιδιά του Κούγια αν τον ήθελαν για πατέρα; - Κούγιας: Να παρακαλάει να μην συναντηθούμε

Βαλλιανάτος: Ρώτησε κανείς τα παιδιά του Κούγια αν τον ήθελαν για πατέρα; - Κούγιας: Να παρακαλάει να μην συναντηθούμε

Δείτε βίντεο - Νέα κόντρα Γρηγόρη Βαλλιανάτου με Αλέξη Κούγια μετά τις δηλώσεις του τελευταίου για την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια 

vallianatos_kougias
Σφοδρή κόντρα on air μεταξύ του Γρηγόρη Βαλλιανάτου και του Αλέξη Κούγια προκάλεσαν τα σχόλια του τελευταίου για την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για την ισότητα στον πολιτικό γάμο.

Ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στον Alpha ανέφερε ότι ένιωσε πολύ άσχημα, όταν είδε να προβάλλεται στις εκπομπές «ως ιστορική η ομιλία του Μπιμπίλα. Ποιος του είπε του Μπιμπίλα ότι δεν έχει το δικαίωμα να είναι ομοφυλόφιλος; Εκείνο που δεν κατάλαβε ο άνθρωπος αυτός, είναι το αν ο Μπιμπίλας και ο κάθε Μπιμπίλάς έχουν το δικαίωμα να πηγαίνουν σε μια δομή και να διαλέγουν ένα παιδί, το οποίο δε το ρωτούν αν θέλει να έχει πατέρα και μητέρα τον Μπιμπίλα».

Η προβολή της δήλωσής του προκάλεσε την αντίδραση του Γρηγόρη Βαλλιανάτου, που εξέφρασε τη δυσφορία του για την προβολή των δηλώσεων του Αλέξη Κούγια, σημειώνοντας ότι του προκαλεί εντύπωση ότι βλέπει ασχήμια αυτήν την χαρούμενη ημέρα.

«Θέλω να ρωτήσω τον κύριο Κούγια, που δε μας ακούει αυτή τη στιγμή, ρώτησε κανείς τα παιδιά του αν ήθελαν να είναι πατέρας τους αυτός;», είπε στην εκπομπή Super Κατερίνα και προσέθεσε «Μιλάμε τώρα χαιρόμαστε και μας φέρατε τον Κούγια. Έλεος».

Κλείσιμο
«Επειδή ασχολείται με εμένα, δε θέλω να ασχοληθώ μαζί του. Θα ασχοληθώ μαζί του στα δικαστήρια, που του έχω κάνει μια αγωγή για τις συνεχείς και απαξιωτικές προσβολές προς το πρόσωπό μου… Κανένα παιδί δε ρωτήθηκε από ποιους θέλει να έρθει στον κόσμο», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz6djbkbfxa1)


Κούγιας: Να παρακαλάει ο Βαλλιανάτος να μη συναντηθούμε πάλι σε καμιά πλατεία Κολωνακίου.

Αμέσως μετά, ο κ. Κούγιας εξέδωσε ανακοίνωση, στον τίτλο της οποίας χαρακτηρίζει «σίχαμα της ελληνικής κοινωνίας» τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο.

«Αυτός ο τύπος με το μισό μέτρο μούσι που αντάλλασσε γλωσσόφιλα με έναν άλλον με μισό μέτρο μούσι μέσα στην ελληνική Βουλή σε στημένες κάμερες, για να πανηγυρίσει ότι ψηφίστηκε αντιστοίχου επιπέδου νομοθετική ρύθμιση που αφορούσε τους ομοφυλόφιλους πριν χρόνια, τόλμησε να μιλήσει για τα παιδιά μου και τόλμησε να αφήσει υπονοούμενο ότι δήθεν η προσωπικότητά μου είναι τέτοια, ώστε τα παιδιά μου να ντρέπονται γι’ αυτήν και πιθανώς, αν τα ρωτούσαν, όταν ήλθαν στη ζωή, αν θα ήθελαν να έχουν εμένα πατέρα, θα απαντούσαν αρνητικά», ξεκινά ο κ. Κούγιας στη δήλωσή του.

Ο ίδιος αναφέρεται στα παιδιά του λέγοντας ότι είναι «ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα ενός μεγάλου έρωτος και μιας μεγάλης αγάπης μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας, δηλαδή αυτών και μόνο που μπορούν να φέρνουν στην ζωή ανθρώπους και να διαιωνίζουν την ανθρωπότητα, και όχι αποτέλεσμα μιας ανώμαλης ερωτικής πράξεως στο σημείο του σώματος που οι άνθρωποι αφοδεύουν τα περιττώματα και από το οποίο σημείο αυτής της ερωτικής επαφής εμφανίστηκε στην κοινωνία η κατάρα του AIDS».

«Να παρακαλάει ο Βαλλιανάτος να μη συναντηθούμε πάλι σε καμιά πλατεία Κολωνακίου» διαμήνυσε ο κ. Κούγιας, που ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε μήνυση και αγωγή για τις σημερινές του δηλώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ: Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΚΡΙΣΗ, ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ

Αυτός ο τύπος με το μισό μέτρο μούσι που αντάλλασσε γλωσσόφιλα με έναν άλλον με μισό μέτρο μούσι μέσα στην ελληνική Βουλή σε στημένες κάμερες, για να πανηγυρίσει ότι ψηφίστηκε αντιστοίχου επιπέδου νομοθετική ρύθμιση που αφορούσε τους ομοφυλόφιλους πριν χρόνια, τόλμησε να μιλήσει για τα παιδιά μου και τόλμησε να αφήσει υπονοούμενο ότι δήθεν η προσωπικότητά μου είναι τέτοια, ώστε τα παιδιά μου να ντρέπονται γι’ αυτήν και πιθανώς, αν τα ρωτούσαν, όταν ήλθαν στη ζωή, αν θα ήθελαν να έχουν εμένα πατέρα, θα απαντούσαν αρνητικά.

Σε αυτό το υποκείμενο που δεν έχει βάλει μυαλό από την προηγούμενη τραυματική εμπειρία, την οποία είχε με μένα, όταν πριν από χρόνια τόλμησε να επιδείξει απέναντί μου αντίστοιχη συμπεριφορά, θέλω να του πω ότι τα δικά μου παιδιά δεν είναι παιδιά εγκαταλελειμμένα σ’ ένα ορφανοτροφείο ή σε μια δομή, αλλά είναι ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα ενός μεγάλου έρωτος και μιας μεγάλης αγάπης μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας, δηλαδή αυτών και μόνο που μπορούν να φέρνουν στην ζωή ανθρώπους και να διαιωνίζουν την ανθρωπότητα, και όχι αποτέλεσμα μιας ανώμαλης ερωτικής πράξεως στο σημείο του σώματος που οι άνθρωποι αφοδεύουν τα περιττώματα και από το οποίο σημείο αυτής της ερωτικής επαφής εμφανίστηκε στην κοινωνία η κατάρα του AIDS.

Να παρακαλάει ο Βαλλιανάτος να μη συναντηθούμε πάλι σε καμιά πλατεία Κολωνακίου.

Τον Βαλλιανάτο και θα τον μηνύσω και θα τον ενάγω για τις σημερινές του δηλώσεις.

ΥΓ. Τα δύο παιδιά μου είναι δύο ταπεινά παιδιά που δεν διαφέρουν σε τίποτα από τα παιδιά έρωτος και αγάπης όλης της ελληνικής κοινωνίας που έχει φέρει στη ζωή παιδιά με φυσιολογικό τρόπο, και ο μεν γιος μου Χρίστος στα 22 του χρόνια είναι τελειόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών, η δε κόρη μου Μάιρα στα 19 της χρόνια είναι πρωτοετής φοιτήτρια της ίδιας επιστήμης.

Αθήνα, 16.2.2024
Με εκτίμηση
Αλέξιος Χ. ΚούγιαςΕιδήσεις σήμερα:

«Τι λες βρε αχάριστο μαλ... που όλη η Ελλάδα σε αγκάλιασε;» - Επίθεση Αφροδίτης Μάνου σε Γιώργο Καπουτζιδη

Αν μπορούσα θα έφτιαχνα ένα κόμμα από απογοήτευση, λέει ο Κούγιας για τον γάμο ομοφύλων

Χειροκρότησαν τον Μητσοτάκη για τα ομόφυλα ζευγάρια στη διάσκεψη του Μονάχου: Είμαι υπερήφανος για το νομοσχέδιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης