Σπανού για Τούνη: Για το εάν είναι δύσκολη η δουλειά της influencer θα ήταν πιο κατάλληλη να απαντήσει μια εργαζόμενη μητέρα

Σπανού για Τούνη: Για το εάν είναι δύσκολη η δουλειά της influencer θα ήταν πιο κατάλληλη να απαντήσει μια εργαζόμενη μητέρα

«Αυτοί οι influencers δεν μπορούν να με επηρεάσουν σε κάτι, για να με επηρεάσεις πρέπει να σε πιστεύω ή να σε θαυμάζω» ανέφερε η τραγουδίστρια

spanoy-touni_154
Η Ελισάβετ Σπανού μίλησε για την εγκυμοσύνη της, τις δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη για το επάγγελμα του influencer, το σχόλιο που έκανε για τον Φώτη Σεργουλόπουλο και πολλά ακόμη, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου».

Αρχικά, για την εγκυμοσύνη που διανύει σχολίασε:«Είμαι πολύ τυχερή και δεν έχω πρηστεί στο πρόσωπο, αλλά έχω πάρει 6,5 κιλά. Αλλά βλέπω αισθητή διαφορά στα πόδια μου».

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Φώτη Σεργουλόπουλου για τους influencers: «Σε αναπαραγωγή είδα τι είπε ο κύριος Σεργουλόπουλος, ο οποίος με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, με ενδιαφέρει και η άποψή του και είδα το βίντεό του. Λοιπόν, υπάρχουν influencers, τους οποίους τους γνωρίζουμε είτε μέσω της τηλεόρασης, είτε είναι τηλεοπτικές περσόνες, είτε είναι αθλητές, είτε είναι άνθρωποι που έχουν κάνει κάτι και τους θαυμάζουμε και πραγματικά μας κάνουν influence, μας επηρεάζουν και θέλουμε να τους μοιάσουμε για παράδειγμα. Και υπάρχουν και οι influencers, οι οποίοι υφίστανται γιατί άνοιξαν διάπλατα την πόρτα του σπιτιού τους, της κρεβατοκάμαράς τους, άνοιξαν την κλειδαρότρυπα. Αυτούς λοιπόν τους influencers, εγώ προσωπικά ως Ελισάβετ αν μου επιτρέπεται, δεν μου ταιριάζουν και δεν τους ακολουθώ κιόλας. Δεν μπορούν να μου κάνουν influence κάτι, δεν μπορούν να με επηρεάσουν σε κάτι, για να με επηρεάσεις πρέπει να σε πιστεύω ή να σε θαυμάζω».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyxx7lysbazd)

Επίσης, πρόσθεσε: «Τώρα αν η δουλειά της influencer μητέρας επιχειρηματία είναι δύσκολη, η αλήθεια ήταν ότι θα ήταν πιο κατάλληλη να μας απαντήσει μια εργαζόμενη μητέρα, αν προτιμάει να βιοπορίζεται βγάζοντας βίντεο από το σπίτι της ή πηγαίνοντας κάποιο ταξίδι με το παιδάκι της για να μαζέψει υλικό, ή αν προτιμάει να ξυπνάει κάθε πρωί να πηγαίνει στη δουλειά της 8 και 10 ώρες, να γυρίζει μετά να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού και να ψάχνει χρόνο για τον εαυτό της και να αφήνει και το παιδί της κάπου όλο αυτόν τον χρόνο που εργάζεται. Αυτή νομίζω θα ήταν πιο κατάλληλη να μας απαντήσει για το πόσο κουραστική μπορεί να της ακούγεται η δουλειά της influencer».

Παράλληλα, η Ιωάννα Τούνη είχε δηλώσει ότι δεν γνώριζε το επάγγελμα του παρουσιαστή της ΕΡΤ, ο οποίος είχε πει ειρωνικά ότι το να είσαι influencer «είναι πάρα πολύ σκληρή δουλειά». Πάνω σε αυτό η Ελισάβετ Σπανού ανέφερε: «Εντάξει, μάλλον της απασχολεί η δουλειά της πάρα πολύ χρόνο και δεν μπορεί να παρακολουθήσει τι συμβαίνει στον υπόλοιπο κόσμο, νομίζω δεν χρειάζεται να δώσει εξετάσεις ή να απαντήσει κάποιος και ειδικά ο κύριος Σεργουλόπουλος για το τι κάνει».

Τέλος, η Ελισάβετ Σπανού είπε, ανάμεσα σε άλλα, για τον Γιώργο Νταλάρα: «Για μένα ο Γιώργος Νταλάρας είναι στο απυρόβλητο. Είναι η ελληνική μουσική ιστορία στο θέμα των τραγουδιστών, έχει πολύ μεγάλο κομμάτι της. Είναι ο τρόπος του εριστικός και αυτό το έχουμε δει επί εποχές Πανούση, είναι ο τρόπος του τέτοιος. Έπιασε ένα ευρύτερο θέμα, το καυτηρίασε με όχι τον κομψότερο τρόπο. Αλλά πια έχουμε φτάσει να μην μπορεί και κανένας να πει την άποψή του. Κακώς εκφράστηκε έτσι, αλλά αυτή είναι η γνώμη του τι να κάνουμε τώρα. Οι ρεπόρτερ είναι παρεμβατικοί μερικές φορές [...]».

Ιωάννα Τούνη: Είμαι full time influencer και δεν είναι εύκολο, ακόμη και στις διακοπές ανεβάζω πράγματα

Η Ιωάννα Τούνη σχολίασε ότι είναι δύσκολο να είναι κανείς influencer, ενώ μίλησε για και για τη ζωή της ως μητέρα.

Η instagrammer ήταν καλεσμένη στο «2night Show» την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου και αρχικά είπε για την εγκυμοσύνη που είχε: «Η εγκυμοσύνη ήταν εννιά ατελειώτοι μήνες. Δεν πέρασα πολύ εύκολα, δεν κινδύνευσα ούτε εγώ ούτε το μωρό. Είχα θρομβοφυλία, οι εμετοί ήταν σε βαθμό που δε μπορούσα να φάω».

Όσο για το πώς ανακάλυψε με τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, ότι είναι έγκυος, ανέφερε: «Δεν σημειώνω ποτέ την περίοδό μου, ο Δημήτρης μια μέρα μου είπε “είσαι έγκυος”, το τεστ εγκυμοσύνης το έκανα στις τουαλέτες γυμναστηρίου με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη. Ντρεπόμουν να πάω εγώ να το πάρω γιατί δεν είχα ξανακάνει, ήμουν χαλαρή, περίμενα να μπω για προπόνηση και μου λέει η Δήμητρα ότι είναι θετικό. Δεν μπήκαμε ποτέ για προπόνηση. Στον Δημήτρη είπαμε ότι βαριόμασταν και πήγαμε για καφέ, του είπα ότι είμαι έγκυος αργότερα, όταν γύρισα σπίτι».

Το απόσπασμα που προβλήθηκε στο «Happy Day»
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyru6ozq9och)
Κλείσιμο

«Είναι δύσκολο να είσαι influencer»
Στη συνέχεια, η Ιωάννα Τούνη μίλησε για τις δυσκολίες που έχει η δουλειά ενός influencer, λέγοντας: «Είμαι full time influencer, όπως θες πες το και δεν θεωρώ ότι είναι κάτι εύκολο, ο κόσμος το έχει συχνά "α κάνει ένα κλικ και ανεβάζει και κάτι έγινε". Το να θέλει ο άλλος να σε παρακολουθεί 7-8 χρόνια που είμαι στην επικαιρότητα πλέον, θέλει μια συνέπεια στο κοινό σου, μια μεθοδικότητα. Δεν έχω ποτέ off, είμαι διακοπές και πρέπει από το πρωί μέχρι το βράδυ να ανεβάζω πράγματα».

Τέλος, η Ιωάννα Τούνη πρόσθεσε: «Πρέπει να σε βλέπουν κάθε μέρα, γιατί δείχνεις σεβασμό στους ακολούθους σου, θέλουν να δουν που είσαι, τι κάνεις, πως περνάς όπου πηγαίνεις. Υπάρχει μια σχέση, όπως με τη μητέρα σου που την παίρνεις τηλέφωνο και της λες, “μαμά είμαι εκεί, είμαι καλά”. Ξέρω με βεβαιότητα, ότι αν εξαφανιστείς για μια μέρα λαμβάνεις εκατοντάδες μηνύματα "που είσαι, αν είσαι καλά". Τα κορίτσια μου, οι συμπεθέρες μου είναι ο διαδικτυακός μου γκόμενος, πρέπει να ξέρουν».

Τι είχε πει ο Φώτης Σεργουλόπουλος
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά σχολίασαν την συνέντευξη της Ιωάννας Τούνη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και πιο συγκεκριμένα το σημείο που λέει για τη δυσκολία που έχει η δουλειά ενός influencer στις 2 Φεβρουαρίου. 

Αρχικά, η Τζένη Μελιτά είπε: «Το Instagram είναι σαν ένα μαγαζί, το μαγαζί σου που έχεις και πρέπει να το φροντίζεις έτσι. Να ξυπνάς το πρωί, να του βάζεις τα ραφάκια του, να ανεβάσεις τα stories του, τα posts του. Έχει πολλή δουλειά. Ο αλγόριθμος δεν συγχωρεί, εάν λείπεις. Μια, δυο, τρεις… θα σε χαιρετήσει».

«Να ανοίξεις την πόρτα, να βάλεις «ανοιχτό» και έχεις από ‘κει και πέρα τους ανθρώπους που θα χτυπήσουν την πόρτα να μπουν μέσα. Είναι πάρα πολύ σκληρή δουλειά όμως»,
σχολίασε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, με τη συνεργάτιδά του να λέει: «Το λες λίγο περίεργα».

«Εγώ; Προσπαθώ να καταλάβω»,
ανταπάντησε ο παρουσιαστής.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cytlpdecqtzl)

Η Τζένη Μελιτά είπε: «Είναι μία δουλειά. Όπως η δική μας μπορεί να φαίνεται σε κάποιους πάναπλη και σε κάποιους άλλους μπορεί να είναι ότι διαβάζουμε κάθε μέρα από 15 πάκους χαρτιά».

«Εγώ δεν παραπονιέμαι για τη δουλειά μου. Μου είναι ευχάριστη, χαίρομαι πάρα πολύ που την κάνω, δεν έχω κανένα παράπονο. Να κάνουν τότε και οι influencers ένα ημερολόγιο, Πάσχα ας πούμε να… κλείνουν το μαγαζί. Υπάρχει ένα εργατικό δίκαιο, πρέπει και οι influencers να μπουν σε αυτό το παιχνίδι»,
σχολίασε με χιούμορ ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Γιατί πήγε και έκανε αυτή τη δουλειά αφού δεν της αρέσει το αφεντικό της; Δεν της αρέσει η δουλειά της; Θέλω να καταλάβω. Είναι ωραίο το μαγαζί της, μην παραπονιέται. Μήπως το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει ιδιωτικότητα; Το ύπνος της είναι 7ωρος; Να μάθω θέλω»,
κατέληξε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ειδήσεις σήμερα:

Βασιλιάς Καρόλος: Ο καρκίνος δεν είναι στον προστάτη, διαγνώστηκε τώρα και η πρόγνωση είναι καλή

Αλέξης Κούγιας: Τα φτωχικά παιδικά χρόνια, το πάθος για τα ακίνητα και η φορά που έκλαψε

Πέθανε ο εμβληματικός τροχονόμος της «Αγίας Βαρβάρας» Νίκος Κωτσάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης