Ναταλία Γερμανού: Αντέδρασε σε ερώτηση δημοσιογράφου - Δεν έκανα τίποτα από όλα αυτά που λέτε, είπε

Ναταλία Γερμανού: Αντέδρασε σε ερώτηση δημοσιογράφου - Δεν έκανα τίποτα από όλα αυτά που λέτε, είπε

«Σας παρακαλώ να δείτε το απόσπασμα της εκπομπής προσεκτικά» ανέφερε για όσα είπε στη χθεσινή εκπομπή της

germanoy_13124
Η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας της και τις αντιδράσεις που δέχτηκε σχετικά με το περιστατικό του Γιώργου Νταλάρα στον αέρα της εκπομπής της το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου.

Έπειτα, δημοσιογράφοι συνάντησαν τη γνωστή παρουσιάστρια και τη ρώτησαν αναφορικά με όσα δήλωσε.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το «κήρυμα» που έκανε στην εκπομπή, η Ναταλία Γερμανού αντέδρασε: «Κήρυγμα; Φανταστείτε να πάτε και στην εκκλησία αύριο το πρωί. Δεν είπα τίποτα από όλα αυτά που λέτε. Σας παρακαλώ να δείτε το απόσπασμα της εκπομπής προσεκτικά γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει καμία από αυτές τις λέξεις, ούτε κήρυγμα ούτε τίποτα από όλα αυτά. Σέβομαι πάρα πολύ όλους τους συναδέλφους και ό, τι είχα να πω το είπα στην εκπομπή».

Δείτε το απόσπασμα που προβλήθηκε στο «I LOVE ΣΟΥ ΚΟΥ»
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyw46ijde3rt)
Κλείσιμο

Αμέσως, πρόσθεσε: «Ξέρετε πόσα χρόνια κάνω τηλεόραση; Νομίζω ότι αυτό τα απαντάει όλα. Υπάρχει σεβασμός από εμένα προς τους τηλεθεατές μου πάρα πολύ μεγάλος. Τα αυτιά είναι πάντα ανοιχτά και φιλτράρουν αυτά που πρέπει να φιλτράρουν. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας να είστε καλά».

Ναταλία Γερμανού: Τα έβλεπα χαμογελώντας, είπε για τις αντιδράσεις που δέχτηκε στο περιστατικό με τον Νταλάρα

Το σχόλιό της έκανε η Ναταλία Γερμανού σχετικά με τις αντιδράσεις που ξεσήκωσε για όσα είπε σε σχέση με το περιστατικό ανάμεσα στον Γιώργο Νταλάρα και στους δημοσιογράφους.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είχε δώσει το δίκιο στον τραγουδιστή για το ξέσπασμα του ως προς τους δημοσιογράφους, ενώ η εκπομπή της ήταν μία από αυτές που είχαν στείλει κάμερα για να πάρουν δήλωση. Αυτό θεωρήθηκε από ορισμένους παρουσιαστές και άτομα του χώρου της τηλεόρασης υποκριτικό και συζητήθηκε αρκετά τις μέρες που ακολούθησαν του περιστατικού.

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου μέσα από την εκπομπή της «Καλύτερα Δε Γίνεται», η Ναταλία Γερμανού τοποθετήθηκε ως προς το θέμα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Τα έβλεπα χαμογελώντας και έχω μάθει μετά από τόσα χρόνια στο κουρμπέτι έχω μάθει να τα παρακολουθώ με ήπιο τόνο και συγκαταβατικό χαμόγελο. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Πραγματικά δεν θέλω να το ανοίξω και πολύ γιατί εγώ ανήκω στη μενεγάκειο σχολή -αν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτήν τη λέξη- η Ελένη πάντα κρατούσε μία στάση του δεν απαντώ. Το θεωρώ πιο σωστό».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyvg290zbiip)

Η παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Έβλεπα συναδέλφους που έλεγαν ότι η Ναταλία θα απαντήσει το Σάββατο. Δεν θα απαντήσει η Ναταλία το Σάββατο ούτε και την Κυριακή. Σέβομαι όλες τις απόψεις συναδέλφων, δημοσιογράφων, παρουσιαστών, παρουσιαστριών και τα ακούω με σεβασμό. Φιλτράρω, αλλά λογοδοτώ μόνο στον κόσμο που όλα αυτά τα χρόνια με παρακολουθεί και με βλέπει και μου ασκεί κριτική και στο κανάλι το οποίο με πληρώνει, κάπου αλλού όχι θέλω να πιστεύω».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyvg3vmcza2x)

Τέλος, ανέφερε: «Επειδή είδα κάτι δαχτυλάκια που σηκώθηκαν, ότι αν "δεν θες να είσαι υποκρίτρια, κοίτα να αλλάζεις την εκπομπή σου κι εσύ", η εκπομπή είναι ήδη άλλη. Ήταν ανέκαθεν μία άλλη εκπομπή. Έχω την αίσθηση και εγώ και οι συνεργάτες μου και ο Σπύρος Ραφαήλ Κεραμίδας ότι κάνουμε μία άλλη εκπομπή και δεν χρειάζεται πολλές αλλαγές. Είναι ούτως ή άλλως διαφορετική. Θα το κλείσω εδώ και πολύ ασχοληθήκαμε μαζί μου. Δεν ήμουν εγώ το θέμα, αλλά ο Γιώργος Νταλάρας».

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης απέναντι από το υπουργείο Εργασίας

Ειδήσεις σήμερα:

Δεν θα αφήσουμε την τρομοκρατία να αναβιώσει, λέει ο Χρυσοχοΐδης για τη βόμβα στο υπουργείο Εργασίας

Έμπειροι, καλά διαβασμένοι και αποφασισμένοι οι βομβιστές της Σταδίου - Οι κάμερες έχουν καταγράψει τις κινήσεις τους

Μετά το γούρικο «μαύρο κοράκι», η Πλατανιώτη πάει για νέο μετάλλιο τη Δευτέρα - Της άξιζε, λέει η οικογένειά της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης