Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ναταλία Γερμανού: Όταν λες «εγώ δεν υποστηρίζω αυτή την τηλεόραση», να το κάνεις και στην πράξη

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ναταλία Γερμανού: Όταν λες «εγώ δεν υποστηρίζω αυτή την τηλεόραση», να το κάνεις και στην πράξη

«Η Ναταλία είναι πολύ έμπειρη κι αυτό που νιώθει και σκέφτεται, ασχέτως αν είμαστε ομοκάναλες, το λέει και εγώ κάνω το ίδιο» εξήγησε

stamatina-tsimtsili
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για τη Ναταλία Γερμανού και το πώς διαχειρίζεται την εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Fay's Time» κι αρχικά, ανέφερε: «Είναι μεγάλη χαρά και τεράστια τιμή αυτό που βιώνουμε, σε σχέση με την πορεία της εκπομπής. Τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο, κάθε χρόνο μηδενίζουμε το κοντέρ και βάζουμε τα δυνατά μας».

Όσο για τα νούμερα που σημειώνει το «Happy Day», δήλωσε: «Όταν βγαίνουν τα νούμερα της εκπομπής, εμείς είμαστε ήδη στον αέρα της εκπομπής, οπότε τα βλέπω κατά τη διάρκεια ενός βίντεο ή σε κάποιο διάλειμμα, χωρίς άγχος. Θέλω να ξέρω τι γίνεται».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cytnxokn8ae1)
Κλείσιμο

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε άλλες επαγγελματικές προτάσεις που της έχουν γίνει. «Κατά καιρούς, μου γίνονται διάφορες προτάσεις, κυρίως για να κάνω κάτι παράλληλα. Συζητάμε κάποια πράγματα. Αν είναι ένα κόνσεπτ ενδιαφέρον και μπορούσα κι εγώ να νιώσω ότι το κάνω σωστά και να μην επιβαρύνω με την παράλληλη απασχόλη την ύπαρξή μου στο Happy Day, θα το συζητούσα με μεγάλη χαρά. Μέχρι το 2025 είμαι στον Alpha, οπότε δεν ανήκω στη λίστα με τα hot συμβόλαια που λήγουν και θα συζητηθούν», ξεκαθάρισε.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στο σχόλιο που έκανε για τη Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της, όταν η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε υπέρ του Γιώργου Νταλάρα στο πρόσφατο περιστατικό με τους ρεπόρτερ.

«Έχουμε άψογη σχέση με τη Ναταλία, ήταν ένα σχόλιο γενικότερο. Η Ναταλία είναι πολύ έμπειρη κι αυτό που νιώθει και σκέφτεται, ασχέτως αν είμαστε ομοκάναλες, το λέει και εγώ κάνω το ίδιο», εξήγησε.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Απλά θεώρησα ότι όταν κάνεις μια εκπομπή και στέλνεις ένα συνεργείο σου κάπου και το συνεργείο σου εκεί δεχτεί μια λεκτική προσβολή, οφείλεις να το υποστηρίξεις. Όταν λες ότι "εγώ δεν υποστηρίζω αυτή την τηλεόραση", να το κάνεις και στην πράξη».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Στο σφυρί καταμαράν, yachts και πλοία της γραμμής - O «χάρτης» με τους πλειστηριασμούς

Οι αγρότες «πολιορκούν» με χίλια τρακτέρ τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες - Δείτε live εικόνα

Σωτήρης Λαμάι - Ο παίκτης του Survivor που τσακώθηκε με τους περισσότερους αλλά έφυγε με χειροκροτήματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης