Γιώργος Σουξές: Ο ρόλος μου στο «Ναυάγιο» ήταν από τους δυσκολότερους που έχω συναντήσει

Γιώργος Σουξές: Ο ρόλος μου στο «Ναυάγιο» ήταν από τους δυσκολότερους που έχω συναντήσει

«Δεν έχω συναντήσει ποτέ κανέναν στη ζωή μου που να πιστεύει στον Θεό όπως εκείνος» πρόσθεσε

giorgos-souxes__2_
Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» έδωσε ο Γιώργος Σουξές που πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά «Το ναυάγιο».

Για τος χαρακτήρες που έχει υποδυθεί στην επαγγελματική του πορεία, είπε: «’Έχω παίξει και πολύ κακούς ρόλους παλαιότερα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ο ρόλος να είναι δύσκολος και να μην τον “ξεπετάω” εύκολα. Θέλω να σκύβω επάνω του και να ψάχνω να βρίσκω πράγματα».

Για τον ρόλο του παπα-Γρηγόρη, τον οποίο υποδύεται στη μεγάλη παραγωγή του MEGA, σχολίασε: «Ο ρόλος μου στο “Ναυάγιο” ήταν από τους δυσκολότερους ρόλους που έχω συναντήσει γιατί αυτός ο άνθρωπος, από το σενάριο, είναι ένας άνθρωπος που πιστεύει απόλυτα στον Θεό. Και εγώ δεν έχω συναντήσει ποτέ κανέναν στη ζωή μου που να πιστεύει όπως εκείνος».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cycmazp36075)
Κλείσιμο

Και συμπλήρωσε: «Μία πολύ δύσκολη και "κόντρα" σκηνή στο “Ναυάγιο” ήταν όταν ο παπα- Γρηγόρης παρακαλούσε τον Θεό μπροστά σε ένα εικόνισμα να κάνει καλά τη γυναίκα του. Νομίζω ότι βγήκε όσο θα έπρεπε ικανοποιητικά».

Για τις εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων, αποκάλυψε: «Η παπαδιά (σ.σ. Γιώτα Φέστα) θα συναντηθεί λίγο αργότερα με τον γιο της. Όλα τα επεισόδια είναι τόσο καλοφτιαγμένα. Ο κόσμος αυτό μου λέει, ότι τους κρατά σε μεγάλη αγωνία και τους αρέσει να το βλέπουνε».

Για τον γιο του, σημείωσε: «Δεν ήμουν τέλειος πατέρας με τον γιο μου, αλλά του λέω κάθε μέρα, και δυο φορές την ημέρα, ότι τον αγαπώ. Ο γιος μου δεν ήθελε να γίνει ηθοποιός, μικρότερος στις πρόβες μας είπε ότι κάνουμε συνέχεια τα ίδια».

Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός, δεν έχει παντρευτεί ακόμα. «Εσύ κανονίζεις και η ζωή σου λέει “συγγνώμη, δεν θα γίνει, θα γίνει άλλη στιγμή”. Δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια για τη διάφορα ηλικίας με τη σύντροφό μου. Όποιος άντρας το πει δείχνει ότι ζηλεύει», σημείωσε.

Ο Γιώργος Σουξές πρωταγωνιστεί για δεύτερη σεζόν στην παράσταση «Da», ένα έργο ιδιαίτερα συγκινητικό, με τον ηθοποιό να λέει πως «εάν πουλούσα χαρτομάντιλα θα έβγαζα μία περουσία στο τέλος της παράστασης».

«Δεν θέλω να πεθάνω πάνω στο σανίδι, θέλω να πεθάνω σε μία παράλια με ωραίες μουσικές και χορεύτριες τριγύρω. Έτσι θα το ήθελα», κατέληξε ο ηθοποιός.



Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ με τον σύντροφο της Γεωργίας: Ήταν πατέρας ενός μωρού που πέθανε και εξαφανίστηκε η σορός του

«Τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη» - Η κόρη της Χριστίνας Λαμπίρη απαντά στον Νίκο Μουρατίδη

Δείτε βρετανικό Typhoon να χτυπά κτίριο των Χούτι: Πέντε νεκροί αντάρτες από τις αεροπορικές επιδρομές στην Υεμένη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης