Γιώργος Σουξές: Ξέσπασε σε κλάματα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη - Δεν ήταν εύκολη η ζωή μου

Γιώργος Σουξές: Ξέσπασε σε κλάματα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη - Δεν ήταν εύκολη η ζωή μου

Ξαφνικά τα βλέπεις μπροστά σου και λες έχω καταφέρει πράγματα που ήθελα να κάνω, δήλωσε ο ηθοποιός

giorgos_souxes__1_
Με αφορμή τη συμμετοχή του στη νέα σειρά του Mega, «Το Ναυάγιο» ο Γιώργος Σουξές βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο γνωστός ηθοποιός συγκινήθηκε στον αέρα της εκπομπής λόγω ενός αφιερωματικού βίντεο που προβλήθηκε.

Η παρουσιάστρια εξεπλάγη από την αντίδραση του καλεσμένου της και ζήτησε να του φέρουν χαρτομάντιλα για να σκουπίσει τα δάκρυά του.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cw7a2ckrefih)
Κλείσιμο

«Η τηλεόρασή πολλές φορές βάζει σιγά-σιγά και ξαφνικά στη ζωή μας κάποιους ανθρώπους, που μέσα από τους ρόλους τους, τους αισθανόμαστε πολύ δικούς μας» είπε η Ελένη Μενεγάκη καθώς είδε τον ηθοποιό να κλαίει.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ρε παιδιά φέρτε μου ένα κουτί με χαρτομάντιλα. Μόνο αυτό δεν περίμενα να ζήσουμε. Αλλά μου αρέσει, γιατί σε αισθάνθηκα την ώρα που μπήκες, σαν να είχες μια αγωνία. Δεν ξέρουμε ο καθένας τι μπορεί να κουβαλάει».

Ο Γιώργος Σουξές ανέφερε συγκινημένος: «Είμαι μοναχικός άνθρωπος και αυτό τώρα ήταν όλη μου η ζωή. Δεν ήταν εύκολη και ξαφνικά τα βλέπεις μπροστά σου και λες έχω καταφέρει πράγματα που ήθελα να κάνω. Και γι’ αυτό συνέβη αυτό».

«Όλη η διαδρομή είχε δυσκολίες, είναι μια δουλειά που κάθε ημέρα δίνεις εξετάσεις. Ακόμη και η σκηνή που κάνεις για την τηλεόραση, λες ότι αυτή τη σκηνή θα την βλέπουν σε 30, σε 50 ακόμα και σε 200 χρόνια, πρέπει να είμαι καλός. Η αλήθεια είναι ότι είμαι τυχερός γιατί μ' αρέσει αυτή η δουλειά και την κάνω με πολύ μεγάλη χαρά» δήλωσε στο τέλος.

Συνεχίζοντας τη συζήτηση με την Ελένη Μενεγάκη, ο ηθοποιός προσπάθησε να θυμηθεί τις φορές που ανέλαβε τον ρόλο του «κακού» στην τηλεόραση και στο θέατρο. «Σου κινούν το ενδιαφέρον οι κακοί ρόλοι και αν είναι πραγματικά καλοί ηθοποιοί, είναι πολύ καλή πρόκληση. Τους κακούς που έχω παίξει δεν τους θυμάμαι» είπε, θυμίζοντας ωστόσο πως έχει εμφανιστεί σε δεκάδες επεισόδια σειρών του Κοκκινόπουλου (Κόκκινος Κύκλος, 10η Εντολή).

Ο ρόλος του Σουξέ στο «Ναυάγιο»

Ο Γιώργος Σουξές υποδύεται τον ιερέα από την Κρήτη στη σειρά «Το Ναυάγιο» που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στις καρδιές των τηλεθεατών. «Είναι πολύ καλοδομημένο σεναριακά το “Ναυάγιο”» , σημείωσε.

Πατέρας του Πέτρου (Έκτορας Λιάτσος), ο ιερέας θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπος με το ένοχο μυστικό του γιου του, αλλά και το ενδεχόμενο να τον έχει χάσει για πάντα μετά τη βύθιση του «Φοίνικα».

«Αυτή είναι η δυσκολία μου στο ρόλο. Ότι πρέπει να κάνω έναν παπά ο οποίος πραγματικά πιστεύει στον Θεό και αυτό του δημιουργεί άγχος και βάρος. Και αυτή είναι η μεγαλύτερη αμαρτία, που δεν μπορεί να τη διαχειριστεί» είπε ο ηθοποιός.

«Η γυναίκα μου, η παπαδιά δεν δέχεται επουδενί ότι το παιδί μας έχει πεθάνει για τον λόγο του ότι δεν βρέθηκε πτώμα» ανέφερε ο ηθοποιός για τον ρόλο του και πρόσθεσε: «Και εγώ αρχίζω να καταλαβαίνω ότι η γυναίκα μου τρελαίνεται. Δεν το παλεύει, είναι βεβαία ότι ζει το παιδί μας, δεν είναι ότι ζει με μια ελπίδα».

Ειδήσεις σήμερα:

Ισραήλ: Ανεπιβεβαίωτες αναφορές υποστηρικτών της Χαμάς για «εμπλοκή» με ισραηλινό F-16 στη Γάζα

Επίθεση σε σχολείο στη Γαλλία: Γνωστός στις Αρχές ο Τσετσένος δράστης - Πώς τον περιγράφει πρώην καθηγητής του

Παλλήνη: Η στιγμή που συμμορία παίρνει αγκαλιά χρηματοκιβώτιο και το φορτώνει σε αυτοκίνητο - Βίντεο ντοκουμέντο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης