Ο Σβαρτσενέγκερ ανέβασε τις προάλλες στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία που ποζάρει με τα χέρια του γύρω από τον Ντε Βίτο και την κόρη του, Λούσι, στο πλατό του θεατρικού έργου στο οποίο πρωταγωνιστεί στο Μπροντγουέι.
Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Ο αδερφός μου! Ήταν φανταστικό να βλέπω τον Ντάνι στο Μπροντγουέι στο "I Need That". Αυτός και η Λούσι και όλοι οι εμπλεκόμενοι κράτησαν το κοινό ζωντανό, γελαστό κάθε λεπτό – ένα από τα καλύτερα θεατρικά έργα που έχω δει ποτέ, ένα πραγματικό θέαμα από καρδιάς!!!! Ανυπομονώ να ξανασυνεργαστούμε».
Υπάρχουν μουσικά έργα που δεν γράφτηκαν μόνο για να ακουστούν. Έργα που γεννήθηκαν μέσα από τον πόλεμο και την απώλεια και κράτησαν ζωντανή τη μνήμη μιας ολόκληρης εποχής.