Νότης Σφακιανάκης: Επιστρέφει στη νύχτα;

Νότης Σφακιανάκης: Επιστρέφει στη νύχτα;

Όσα αναφέρουν ρεπορτάζ, για το ενδεχόμενο να αρχίσει ξανά τις εμφανίσεις του σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης - Δείτε βίντεο

sfakianakis_epistrofi
Μια μεγάλη συζήτηση «άνοιξε» για το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Νότης Σφακιανάκης στα κέντρα διασκέδασης, ύστερα από αρκετά χρόνια που απουσιάζει όχι μόνο από τη νύχτα, αλλά και από τα «φώτα» της δημοσιότητας.

Την Τρίτη 7 Νοεμβρίου, ρεπορτάζ του Mega ανέφερε ότι ο τραγουδιστής «είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο come back μέσα στους επόμενους μήνες». 

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwspbf55v561)

Συζητώντας το παραπάνω στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού», η Ελένη Τσολάκη επικαλέστηκε πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες, ο τραγουδιστής «αν και έχει αρχίσει να το σκέφεται, δεν θα το κάνει φέτος». 

Πιο αναλυτικά, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Μαθαίνουμε ότι φέτος, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, βρίσκεται σε συζητήσεις για μια συνεργασία η οποία είναι στα σκαριά για την επιστροφή του μεγάλου Νότη Σφακιανάκη. Ο Νότης Σφακιανάκης αυτή τη στιγμή δεν προτίθεται να επιστρέψει στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, είναι κάτι το οποίο το σκέφτεται, φλερτάρει με την ιδέα και πρέπει να πούμε ότι μετά το 2020 που τον είδαμε για τελευταία φορά και ο ίδιος ήθελε να απομονωθεί γιατί έβλεπε το κλίμα του κόσμου να μην είναι υπέρ. Τώρα που βλέπει ότι ο κόσμος τον ζητάει, είναι κάτι που και ο ίδιος το σκέφτεται. Αυτό όμως δεν θα γίνει φέτος» και συνέχισε:

«Οι άμεσοι συνεργάτες του, έχουν ήδη βρει άλλες δουλειές τον φετινό χειμώνα και αυτό δείχνει ότι αν ήταν κάτι που το σκεφτόταν άμεσα ο Νότης, δηλαδή να γυρίσει τον Δεκέμβριο στις πίστες, θα προσπαθούσε να κρατήσει τους δικούς του ανθρώπους. Φαίνεται ότι ο Οκτώβρης του 2024, θα είναι ο μήνας που θα γυρίσει. Αν δεν γίνει ούτε και τότε μάλλον τα πράγματα θα πάνε για πολύ πίσω».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwta4dpm2gl5)
Κλείσιμο

Συνεργάτης της, τόνισε με τη σειρά του: «Ο Νότης τα τελευταία χρόνια είχε και πάρα πολλές απώλειες. Ήταν ακόμα ένας λόγος για να αποσυρθεί».

Ακόμη, στην εκπομπή αναφέρθηκε ότι: «Του κάνουν κάθε χρόνο προτάσεις, δεν έχει υπάρξει σεζόν που να μην έχει πρόταση. Επίσης ξέρω ότι η Panik τον αναζητούσε, γιατί υπάρχουν ηχογραφημένα τραγούδια του που δεν έχουν κυκλοφορήσει, για να δουν αν θέλει να κάνει τουλάχιστον δισκογραφικό come back κι εκείνος ήταν αρνητικός γιατί δεν ήταν η ψυχολογική του κατάσταση τέτοια.

Επίσης, αυτό που μου έχουν μεταφέρει επιχειρηματίες είναι ότι η “ταρίφα” του είναι σταθερή. Δεν κάνει οικονομικές διαπραγματεύσεις»


Παρά τα όσα ακούγονται για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στις νυχτερινές πίστες, ο Νότης Σφακιανάκης δεν έχει επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει τίποτα.

Η πρώτη εμφάνισή του μετά από 3 χρόνια
Το πρωί της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου η εκπομπή «Πρωινό» παρουσίασε αποκλειστικό βίντεο που δείχνει τον λαϊκό καλλιτέχνη έξω από το σπίτι του στη Βάρκιζα. Όταν ο Νότης Σφακιανάκης είδε το τηλεοπτικό συνεργείο μάλιστα, δεν απέφυγε την κάμερα, αλλά χαιρέτησε με ένα «Γεια σας».

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, ο Νότης Σφακιανάκης μένει με τη σύζυγό του, με την οποία είχε ειπωθεί νωρίτερα το καλοκαίρι, ότι χώρισαν. Μαζί τους μένει και ο γιος τους.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvfxxic5ywht)


Στο βίντεο, ο Νότης Σφακιανάκης καταγράφεται να μεταφέρει σακούλες με ψώνια από το αυτοκίνητό του στο σπίτι. «Διαψεύδει με τον τρόπο του όσα γράφτηκαν, δεν είναι απομονωμένος» αναφέρει ο δημοσιογράφος της εκπομπής Θάνος Βάγιος.

«Έχει χωρίσει» έλεγε φίλος του τον Ιούνιο
Τον Ιούνιο, φίλος και παλιός συνεργάτης του τραγουδιστή, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι ο Νότης Σφακιανάκης έχει χωρίσει με τη γυναίκα που ήταν παντρεμένος από το 1991, την Κίλι Σφακιανάκη.

Πιο αναλυτικά, ο Σάκης Πιλάτος είχε πει: «Είμαι κολλητός φίλος του Νότη Σφακιανάκη, δούλεψα μαζί του 28 ολόκληρα χρόνια. Δεν έχω μιλήσει με τον Νότη, ξέρω ότι είναι στην Αθήνα. Ένας κοινός μας φίλος ξέρω ότι τον συναντάει, είναι καλά απλά δεν μιλάει με κανέναν».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctbdatpp0oqh)


Στη συνέχεια, ο Σάκης Πιλάτος, που έχει εργαστεί ως μπασίστας στο πλευρό του Νότη Σφακιανάκη, είπε: «Μπορεί να έχει στεναχωρηθεί με κάποια γεγονότα, όμως δεν ξέρω γιατί δε μιλάει μαζί μας. Ξέρω ότι δεν έχει πρόβλημα. Αλλάζει τηλέφωνο κάθε τρεις και λίγο, μόλις το ανακαλύψει κανείς το αλλάζει αμέσως. Πάντως είναι καλά, εμένα αυτό με ενδιαφέρει», ανέφερε ο Σάκης Πιλάτος.
sfakianakis938
Ο Νότης Σφακιανάκης με την επί 37 χρόνια σύζυγό του, Κίλι, το 2017

«Είναι η απόφασή του και είναι σεβαστή. Μιλάω με τα παιδιά του και τη γυναίκα του. Μου λένε μια χαρά είναι. Τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν στην κηδεία της μητέρας του πριν από 3 χρόνια. Μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα με τη φωνή του, δεν πάει αλλού το μυαλό μου. Μου λένε είναι καλά, ότι έχει διάθεση, βγαίνει έξω κλπ. Έχει επιλέξει να είναι μόνος του. Ο Νότης Σφακιανάκης δεν μένει πια με τη γυναίκα του, έχουν χωρίσει» τόνισε ο Σάκης Πιλάτος για τον Νότη Σφακιανάκη.


«Έχει πάρει την απόφαση να αποσυρθεί από όλους και όλα»
Λίγο καιρό πιο πριν, ο Σάκης Πιλάτος είχε βγει ξανά στον τηλεοπτικό αέρα, μιλώντας στο «Πρωινό» για τον επί 28 χρόνια συνεργάτη του, Νότη Σφακιανάκη.

Είχε τονίσει χαρακτηριστικά, πως ο τραγουδιστής είναι καλά και «χρέωσε» την απομάκρυνσή του από τα «φώτα» της δημοσιότητας και την πίστα, σε κινήσεις ανθρώπων που τον έχουν στενοχωρήσει.

«Δεν είναι εξαφανισμένος. Είναι σπίτι του, έχει πάρει μία απόφαση να αποσυρθεί από όλους και από όλα. Είμαστε αδελφικοί φίλοι. Εγώ είμαι μουσικός του 28 χρόνια, μιλάω με τη γυναίκα, μιλάω με τα παιδιά του. Δεν ξέρω τι έχει πάθει, αλλά ξέρω ότι είναι καλά» ανέφερε αρχικά.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csq47fuuqgvl)


Στις ίδιες δηλώσεις, ο μουσικός τόνισε: «Είμαστε 28 χρόνια μαζί. Από παιδάκια είμαστε φίλοι, από την ίδια γειτονιά. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει, είναι να είναι καλά και ας μην ξανατραγουδήσει. Αν μπορεί να κάνει μία εμφάνιση όπως παλιά που ήμασταν πολύ αγαπημένοι, ήμασταν φίλοι και να κάνει μία περιοδεία, να κάνει μία συναυλία δωρεάν στην Αθήνα στο "Ειρήνης και Φιλίας". Κάπου, από τα χρήματα αυτά ένα εισιτήριο 5 ευρώ, να πάνε σε ένα ίδρυμα να κατεβάσει το μικρόφωνό του, όπως του αξίζει».

Ακόμα, ο Σάκης Πιλάτος ανέφερε για τον Νότη Σφακιανάκη: «Οικονομικά είναι καλά. Οικονομικά μπορεί να έχει πολλά λεφτά, αλλά και πάρα πολλά έξοδα. Όταν έχεις 14 αυτοκίνητα υπερπολυτελείας, όταν έχεις μία βιλάρα… Το μόνο που εύχομαι, είναι να είναι καλά. Να είναι καλά μόνο».

«Έχει απομονωθεί γιατί μπορεί να έχει στεναχωρηθεί με κάποιους ανθρώπους, ή μπορεί να ντρέπεται να… γιατί ακούστηκαν και διάφορα, τότε με τις …, με τα όπλα… Ο Νότης ήταν έτσι πάντα σαν άνθρωπος και πριν γίνει διάσημος. Ό,τι αισθανόταν, το έλεγε. Ό,τι τον ενοχλούσε, το έλεγε. Δεν σκεφτόταν τις συνέπειες. Δηλαδή, έμπαινε πολιτικός μέσα στο μαγαζί με 3.000 κόσμο και τον έκραζε. Έτσι είναι ο Νότης, τι να κάνουμε» πρόσθεσε.

Τέλος, αναφέρθηκε και στη σχέση που έχει ο Νότης Σφακιανάκης με την πρώην γυναίκα του και τα παιδιά του.

«Δεν μένουν μαζί. Αυτή μένει κάπου αλλού τώρα. Αλλά ξέρω ότι έχουν δύο παιδιά μαζί, η περιουσία είναι μισή μισή, οπότε μιλάνε» είπε ο μπασίστας για τον Νότη Σφακιανάκη. 


Ειδήσεις σήμερα:

Πτήση με μαχητικό F-16: «Δυσκολεύομαι να πιστέψω όσα είδα και όσα έζησα»

Αποχαιρετά ο Σταθάκης το κόμμα «Κασσελάκη-Παππά-Πολάκη»: Ακραίοι λαϊκιστές, ξεκίνησαν πόλεμο στην Αριστερά

Σαρωτικοί έλεγχοι της ΑΑΔΕ - Ο... ξεχασιάρης τραγουδιστής, τα λουκέτα στη λιανική και το πρόστιμο σε κέντρο αισθητικής



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης