Παρά πέντε: Πού είναι σήμερα οι «τύποι με τα μαύρα»;
16 χρόνια μετά το τέλος της σειράς, o Γεράσιμος Μιχελή και ο Πατρίκιος Κωστής δεν θυμίζουν σε πολλά τους τηλεοπτικούς δολοφόνους
Πριν από σχεδόν 18 χρόνια, το «Παρά Πέντε» άρχισε να προβάλλεται στην τηλεόραση, με το κοινό να «αγκαλιάζει» από την πρώτη στιγμή την κωμική σειρά.
Έκτοτε, άλλοι συνέχισαν την καριέρα τους στην υποκριτική, άλλοι επέλεξαν διαφορετικό επάγγελμα και κάποιοι αποτραβήχτηκαν από τα «φώτα».
O Γεράσιμος Μιχελής ή αλλιώς «ο τύπος με τα μαύρα» που κυνηγούσε τους πέντε φίλους για να τους παραδώσει στον πρωθυπουργό, Άρη Παυρινό, είναι ένας από τους ηθοποιούς του καστ, που δεν κάνει πια τηλεοπτικές εμφανίσεις.
Ωστόσο, αναρτά στο Facebook, φωτογραφίες του από διάφορες παραστάσεις στις οποίες συμμετέχει και η αλλαγή στην εμφάνισή του, θυμίζει ελάχιστα τον κακοποιό, «Ανδρέα» της σειράς.
Από την άλλη, ο συνεργάτης του στις βρώμικες δουλειές του Παυρινού, ο «ψηλός», ακολούθησε διαφορετική καριέρα. Ο Πατρίκιος Κωστής αποφάσισε να αφήσει στην άκρη την υποκριτική και τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο.
Σχετικά με αυτό μίλησε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», πριν από λίγο καιρό.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Με το νέο πρόγραμμα my K, η Κωτσόβολος διευρύνει τη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη στιγμή της αγοράς, συνδυάζοντας αποκλειστικές προσφορές, υπηρεσίες και επιλογές εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.