Μέγκαν Φοξ: Έγινε... ποιήτρια - Η συλλογή που κυκλοφορεί για τον «εγωκεντρικό ηλίθιο» που γνώρισε στο παρελθόν

Μέγκαν Φοξ: Έγινε... ποιήτρια - Η συλλογή που κυκλοφορεί για τον «εγωκεντρικό ηλίθιο» που γνώρισε στο παρελθόν

Η ποιητική συλλογή εξερευνά την πολυπλοκότητα των σχέσεων και τα συναισθήματα που σχετίζονται με την αγάπη, την αυτογνωσία και την προσωπική ανάπτυξη

Megan_Fox
Η Μέγκαν Φοξ κυκλοφορεί μια νέα ποιητική συλλογή με τίτλο «Pretty Boys Are Poisonous», στην οποία εξερευνά θέματα απομόνωσης, σεξ, αυτοτραυματισμού και απελπισίας.

Στον πρόλογο, περιγράφει τον εαυτό της ως μία «απελπιστικά ρομαντική ανοιχτή πληγή ανθρώπου». Η 37χρονη αποδίδει την έμπνευσή της για τα ποιήματα σε μια εμπειρία που είχε στο παρελθόν, όπου ένας «εγωκεντρικός ηλίθιος» όπως αναφέρει, την επηρέασε βαθιά, αν και δεν διευκρινίζει ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος.


Η ποιητική συλλογή, που αποτελείται από περισσότερους από 70 στίχους, έχει τίτλους όπως «βιασμός», «οι κηδείες είναι για τους εραστές» και «να παντρευτείς έναν εμπρηστή». Η Μέγκαν Φοξ, η οποία είναι αρραβωνιασμένη με τον Machine Gun Kelly, έχει ένα ταραχώδες ερωτικό παρελθόν, συμπεριλαμβανομένου ενός προηγούμενου γάμου με τον Μπράιαν Όστιν Γκριν, με τον οποίο έχει τρία παιδιά.
megan_fox_arthro
Κλείσιμο

Η Φοξ τονίζει στην ποιητική συλλογή και τις συνεντεύξεις της ότι οι σχέσεις μπορεί να είναι δύσκολες και άσχημες κατά καιρούς, αλλά προσφέρουν ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη και για να γίνει κανείς μια ισχυρότερη εκδοχή του εαυτού του.  Τονίζει επίσης για την πίστη της στη σχέση της «δίδυμης φλόγας» με τον Machine Gun Kelly, την οποία περιγράφει ως δύο μισά της ίδιας ψυχής. Παρά τα σκαμπανεβάσματα, το ζευγάρι φέρεται να τα πηγαίνει καλά και έχει ως στόχο να παντρευτεί κάποια στιγμή.

Συνολικά, η ποιητική συλλογή της Μέγκαν Φοξ, όπως γράφει δημοσίευμα της Daily Mail, εξερευνά την πολυπλοκότητα των σχέσεων και τα συναισθήματα που σχετίζονται με την αγάπη, την αυτογνωσία και την προσωπική ανάπτυξη.
meganfoks3

«Το σώμα μου πονάει από τις αμαρτίες των ανδρών»
Το μοντέλο και ηθοποιός έγινε viral στο διαδίκτυο για τα ποιήματα της από το περασμένο καλοκαίρι, όταν ανέβασε κάποιους στίχους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συλλογή θα κυκλοφορήσει στις 7 Νοεμβρίου και ο εκδότης το περιγράφει ως «μια σκοτεινή συλλογή ποιημάτων».

«Αυτά τα ποιήματα γράφτηκαν ως μια προσπάθεια να αφαιρέσω την αρρώστια που, λόγω της σιωπής μου, είχε ριζώσει μέσα μου. Πέρασα όλη τη ζωή μου φυλάγοντας τα μυστικά αντρών, το σώμα μου πονάει από το ότι κουβαλούσα το βάρος των αμαρτιών τους» έγραψε τον Αύγουστο στα social media, η Φοξ.

«Μέσα σ’ αυτές τις σελίδες ζει η ελευθερία μου κι ελπίζω τα λόγια μου να εμπνεύσουν άλλους να πάρουν πίσω την ελευθερία τους και την ταυτότητά τους με το να χρησιμοποιήσουν τη φωνή τους για να φωτίσουν αυτό που είχε θαφτεί, αλλά όχι ξεχαστεί, μέσα στη σκοτεινιά» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης