Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», ανέφερε αρχικά: «Ζητούσαμε στους ρεπόρτερς να κάνουν εγγραφή του ρεπορτάζ κι εμείς το παρουσιάζαμε σαν ζωντανό, γιατί δεν προλάβαιναν».
Πρόσθεσε επίσης: «Είχαμε ζωντανά στο στούντιο τον Βαρουφάκη κι οι άλλες εκπομπές τον παρουσίαζαν επίσης, σαν να είναι live».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cwrllrn719fl)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Απόστολο Γκλέτσο και το τι συνέβη μεταξύ τους. «Είχαμε έναν μεγάλο καβγά με τον Απόστολο Γκλέτσο, γιατί μας είπε ότι θα τον έχουμε ζωντανά και τον είδαμε στο απέναντι κανάλι. Μετά τον πήραμε τηλέφωνο και μας είπε "δεν είχα κλείσει ποτέ τίποτα μαζί σας". Μας έβγαλε τρελούς κι από τότε έπαψα να μιλάω μαζί του», εξήγησε.
Τέλος, πρόσθεσε: «Τσακώθηκα με έναν βουλευτή στον αέρα, με προσέβαλε πάρα πολύ. Παραλίγο να τον πετάξω έξω από το στούντιο».
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.