Tα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν του «Maestro» συνεχίζονται στους Παξούς.
Ο πολυαναμενόμενος επόμενος κύκλος της σειράς βρίσκεται στο στάδιο της παραγωγής, με τους ηθοποιούς να μοιράζονται υλικό με το κοινό τους στα social media.
Ο επίσημος λογαριασμός της σειράς στο Instagram ανεβάζει μάλιστα, συχνά φωτογραφίες από το σετ γυρισμάτων, δίνοντας στους θαυμαστές μια γεύση από τον δεύτερο κύκλο.
Στη νέα ανάρτηση που έκανε, πρωταγωνιστές είναι ο Ορέστης Χαλκιάς και η Κλέλια Ανδριολάτου, οι οποίοι υποδύονται τα αδέρφια στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.
Οι δύο ηθοποιοί πόζαραν αγκαλιασμένοι πάνω σε ένα σκάφος, χαμογελώντας στον φακό. Η λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτηση, αναφέρει: «Οι Δευτέρες είναι κάπως έτσι 😍».
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.