Αχιλλέας Μπέος: Η κόρη του μιλά στην Τζεφ Μοντάνα - «Μπορεί να μιλάει με γκέι αλλά είναι ομοφοβικός»

Αχιλλέας Μπέος: Η κόρη του μιλά στην Τζεφ Μοντάνα - «Μπορεί να μιλάει με γκέι αλλά είναι ομοφοβικός»

Η 39χρονη κόρη του Αχιλλέα Μπέου μίλησε στο μοντέλο

tzefmontana
Για τη σχέση με τον πατέρα της, Αχιλλέα Μπέο, στη σκιά των όσων έχει πει κατά καιρούς για τους ομοφυλόφιλους και των κατά καιρούς βίαιων αντιδράσεών του, μίλησε στην Τζεφ Μοντάνα η μία από τις τέσσερις κόρες του δημάρχου Βόλου από τον πρώτο γάμο του, η Eve Beos.

H 39χρονη κόρη του Αχιλλέα Μπέου είπε στην 35λεπτη συζήτηση με την Τζεφ Μοντάνα: «Έχω ζήσει πολλές δύσκολες στιγμές, δεν είναι εύκολος άνθρωπος ο πατέρας μου».

Όπως είπε στην Αμερική που ζει πλέον -στη Βοστώνη- έχει βρει την γαλήνη και ηρεμία που «έλειπε από τη ζωή μου για 39χρονια». «Δεν είναι ότι δεν τον αγαπάω, δεν θέλω, όμως, να ζω κοντά του» πρόσθεσε.

Κλείσιμο


Όσον αφορά τα ομοφοβικά σχόλια του Αχιλλέα Μπέου με τελευταίο στόχο τον Στέφανο Κασσελάκη, η κόρη του είπε πως «αυτο που βλέπετε, αυτό είναι σαν άνθρωπος».

«Είναι ομοφοβικός, μποορεί να μιλήσει με κάποιον που είναι γκέι, αλλά είναι ομοφοβικός» συνέχισε και πρόσθεσε ότι «με τρομάζει (σ.σ. ο Αχιλλέας Μπέος). Δεν πιστεύω αυτά που πιστεύει, δεν είμαστε ίδιοι άνθρωποι».



Περιγράφοντας το τι έζησε ως παιδί με πατέρα τον σημερινό δήμαρχο Βόλου, η Eve Beos είπε πως «όταν μιλούσα και έλεγα κάτι που δεν του άρεσε, δεν μίλαγε και έκανε ότι δεν υπήρχα» εξομολογούμενη ότι «έχω κανει 10 χρόνια ψυχοθεραπεία».

«Με τον πατέρα μου δεν μπορώ να επικοινωνήσω, τον αγαπάω, θέλω να είναι καλά αλλά δεν μπορώ να μιλήσω μαζί του» πρόσθεσε η δεύτερη κόρη του Αχιλλέα Μπέου εξηγώντας ότι ως παιδί «τον είχα ανάγκη ψυχικά και δεν μου πρόσφερε τίποτα από αυτό».

«Αν δεν είσαι καλά, μην φέρεις παιδιά στον κόσμο. Αν δεν μπορείς να τους δώσεις αυτά που χρειάζεται ο εσωτερικός τους κόσμος μην τα φέρεις τα παιδιά στη ζωή. Θα έπρεπε να υπάρχει ψυχανάλυση για να μπορεί να γίνει κάποιος γονιός» πρόσθεσε η κόρη του Αχιλλέα Μπέου.



Ειδήσεις σήμερα:

Πώς κέρδισε ο Χάρης Δούκας 44.213 ψήφους μέσα σε επτά ημέρες και βγήκε δήμαρχος Αθηναίων

Reuters: Ισραήλ, ΗΠΑ και Αίγυπτος συμφώνησαν σε κατάπαυση του πυρός από τις 9 το πρωί - Διαψεύδει ο Νετανιάχου

Οι... φούρνοι έκρυβαν παράνομα κυκλώματα συνδρομητικής TV - Η συνομιλία με πελάτισσα που ξεσκέπασε τους πειρατές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης