Μία νέα ανάρτηση στον λογαριασμό Instagram της σειράς «Maestro» αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιστροφής ενός... νεκρού.
Ο «Χαράλαμπος», τον οποίο υποδύθηκε ο Γιάννης Τσορτέκης, εθεάθη στα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν, πλάι στον Ορέστη Χαλκιά, μεγάλο εχθρό του στη σειρά, ο οποίος εν τέλει τον σκότωσε.
Οι δυο ηθοποιοί, πόζαραν ο ένας δίπλα στον άλλο χαμογελαστοί. «Μαντέψτε ποιος επέστρεψε» γράφει αρχικά, ένα αινιγματικό story του προφίλ στο Instagram story, που οδηγεί στην ανάρτηση με τους «Αντώνη» και «Χαράλαμπο».
Υπενθυμίζεται, ότι ο «Χαράλαμπος» είναι ο χαρακτήρας που πεθαίνει στο τέλος της πρώτης σεζόν, από πυροβολισμό του Αντώνη, μετά από μεγάλο καβγά που είχαν, επειδή τον είδε σε τρυφερές στιγμές με τον γιο του, Σπύρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.