Με αφορμή μια σχετική συζήτηση στο «Πάμε Δανάη», ο Άρης Καβατζίκης αποκάλυψε, την πιο προσβλητική κίνηση που έχει δεχθεί από καλεσμένο της εκπομπής.
Ο δημοσιογράφος είπε στον «αέρα», ότι:
«Το πιο προσβλητικό που μου έχει συμβεί, είναι σε αυτή την εκπομπή. Δεν θα πω όνομα. Κοντά στα 30 χρόνια στη δημοσιογραφία, δεν περίμενα ποτέ ότι θα υπάρξει ηθοποιός, ο οποίος θα έβαζε όρο ότι "θα έρθω στον καναπέ για συνέντευξη, αρκεί να μην είναι ο Άρης". Δεν είχα μαλώσει ποτέ μαζί του. Με ρώτησαν ι άνθρωποι της παραγωγής "'έχει πρόβλημα;" και είπα "όχι αν είμαι να χαθεί καλεσμένος από τη Δανάη αν είναι δυνατόν, σαφώς και δεν θα είμαι. Το θεώρησα πολύ προσβλητικό».
Δείτε το βίντεο
Στη συνέχεια, απευθυνόμενος στη Δανάη Μπάρκα, είπε: «Θυμάσαι πόσο είχα στενοχωρηθεί;», με την παρουσιάστρια να του απαντά: «Το θυμάμαι και τώρα μου' ρχεται στο μυαλό. Ήταν όρος και δεν ήταν φίλος μου να μου πει "ρε παιδάκι μου να είμαστε τα δυο μας". Και θυμάμαι ότι είχα αγχωθεί πάρα πολύ το θυμάσαι; Που σού' λεγα "μήπως να πας στο ακουστικό;", ήταν η πρώτη χρονιά».
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.