Άρης Καβατζίκης: «Τα τελευταία χρόνια αποτελεί κριτήριο στην τηλεόραση αν είσαι ζευγάρι ή όχι»

Άρης Καβατζίκης: «Τα τελευταία χρόνια αποτελεί κριτήριο στην τηλεόραση αν είσαι ζευγάρι ή όχι»

«Ρίξτε μια ματιά γύρω σας και θα δείτε τι ακριβώς γίνεται» δήλωσε ο παρουσιαστής

aris_kavatzikis
O Άρης Καβατζίκης σχολίασε το κριτήριο επιλογής των προσώπων που αναλαμβάνουν το τιμόνι της παρουσίασης των εκπομπών.

Ο δημοσιογράφος του MEGA συζήτησε το θέμα μαζί με την ομάδα του «Πάμε Δανάη», επ' αφορμή τη δημόσια συγγνώμη που ζήτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο για την τοποθέτηση που είχε κάνει σχετικά με την παρουσίαση της «Φάρμας» που ανέλαβε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Νομίζω ότι το έκανε επειδή και ο ίδιος έχει κριθεί πάρα πολλές φορές και πάρα πολύ αυστηρά από τους τηλεκριτικούς. Νομίζω ότι αισθάνθηκε ένα ενοχικό που υπερίσχυσε… δηλαδή να το "καθαρίσει" λίγο το τοπίο, ίσως να μην ήταν σωστό να κάνω αυτό που δεν θέλω να μου κάνουν», είπε αρχικά η Δέσποινα Καμπούρη.

«Τα τελευταία χρόνια μία μεγάλη πλειοψηφία μοντέλων έγινε παρουσιάστριες, μία μεγάλη πλειοψηφία σεφ έγιναν παρουσιαστές. Ας δοκιμαστούν όλοι, παρόλο που παίρνουν τις δουλειές των δημοσιογράφων αυτοί οι άνθρωποι», σχολίασε ο Άρης Καβατζίκης.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctse7uy7x2kp)

«Υπάρχουν άνθρωποι με συγκλονιστική πορεία, όπως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Ελένη Μενεγάκη, που θα χάναμε αν δεν τους είχαμε, που δεν έχουν σπουδάσει παρουσίαση. Έχουν υπάρξει και εκπομπές που τις ηγήθηκαν δημοσιογράφοι και δεν είχαν τον αντίκτυπο που έπρεπε», τόνισε από τη δική της πλευρά η Δανάη Μπάρκα.

«Τα τελευταία χρόνια αποτελεί κριτήριο στην τηλεόραση αν είσαι ζευγάρι ή όχι. Άμα δεν είσαι ζευγάρι, άμα είσαι μόνος σου δεν μπορείς να παρουσιάσεις μια εκπομπή. Καθόλου υπερβολή δεν είναι, ρίξτε μια ματιά γύρω σας και θα δείτε τι ακριβώς γίνεται. Δηλαδή πλέον κριτήριο αποτελεί εάν είσαι παντρεμένος», επεσήμανε ο Άρης Καβατζίκης.

«Το ότι θα δοθεί μία ευκαιρία δεν είναι μεμπτό. Ο κόσμος αποφασίζει πάντα ποιος θα μείνει. Οι δημοσιογράφοι όχι απλώς είναι απαραίτητοι αλλά είναι εκείνοι που θα καθοδηγήσουν τους παρουσιαστές. Εγώ, αν ήμουν μόνη μου, που δεν έχω ιδέα από δημοσιογραφία, δεν θα μπορούσε να βγει η εκπομπή. Το θέμα είναι να δοθεί η ευκαιρία να μας δείξει ο άνθρωπος τι έχει να μας δώσει. Αρκεί να υπάρχουν όρια φυσικά», ανέφερε στο τέλος η κεντρική παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη».

Ειδήσεις σήμερα:

Η πρώτη συνέντευξη των γιων του Κωνσταντίνου μετά τον θάνατό του: «Είμαστε Έλληνες, δε μας λένε Γλύξμπουργκ»

Σκληρό ροκ ΣΥΡΙΖΑ με τους «Σπαρτιάτες», τα «μηνύματα» Τσίπρα και οι βολές Σπίρτζη

Μεσημεριανές καταιγίδες στα ορεινά με τον υδράργυρο στους... 37 βαθμούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης