Ντούα Λίπα: «Το να μη μιλάς για το σεξ με το άτομο που κάνεις σεξ, είναι μια περίεργη κατάσταση για εμένα»

Ντούα Λίπα: «Το να μη μιλάς για το σεξ με το άτομο που κάνεις σεξ, είναι μια περίεργη κατάσταση για εμένα»

«Νομίζω ότι είναι σημαντικό να κανονικοποιήσουμε τη συζήτηση γύρω από το σεξ» δήλωσε η τραγουδίστρια

dua_lipa__2_
Στο podcast «At Your Service» της Ντούα Λίπα, η ταγουδίστρια αποκάλυψε πρόσφατα μερικές προσωπικές λεπτομέρειες της προσωπικής της ζωής, εξηγώντας τι θεωρεί σημαντικό στην κρεβατοκάμαρα.

Η 28χρονη ποπ σταρ μοιράστηκε ότι μία από τις πιο σημαντικές πτυχές στη σεξουαλική ζωή ενός ζευγαριού είναι η ειλικρίνεια και ενθάρρυνε τους ακροατές να κανονικοποιήσουν τις ανοιχτές συζητήσεις για τις ανάγκες τους.

Ξεκίνησε λέγοντας ότι είναι «παράξενο» να σιωπάς για τις σεξουαλικές σου ανάγκες μέσα σε μια σχέση, προσθέτοντας: «Το να μη μιλάς για το σεξ με το άτομο με το οποίο κάνεις σεξ είναι μια περίεργη ανωμαλία για εμένα».

Η σταρ συνέχισε: «Νομίζω ότι είναι σημαντικό να ομαλοποιήσουμε τη συζήτηση γύρω από το σεξ και να το κάνουμε ένα θέμα για το οποίο μπορούμε να μιλάμε πιο ελεύθερα, ώστε να μπορέσουμε να απαλλαγούμε από τις ενοχές και τη ντροπή που το περιβάλλουν».
Αυτή τη στιγμή, η Λίπα βρίσκεται σε σχέση με τον Γάλλο σκηνοθέτη Ρομέν Γαβράς και τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν πολύ καλά. Ο Γαβράς έχει γνωρίσει τους γονείς της και πρόσφατα ταξίδεψε με την τραγουδίστρια και την οικογένειά της στην Ίμπιζα για να γιορτάσουν τα γενέθλιά της και επισκέφθηκαν και την Ελλάδα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

«Είναι πάντα τόσο διασκεδαστικό - και επιστρέφει σε αυτή την ιδέα του να διατηρείς τα πράγματα φρέσκα - να βρίσκεις τρόπους να συνεχίσεις να είσαι περίεργος για τον σύντροφό σου», δήλωσε η Λίπα στο podcast της.

«Τόσα πολλά από αυτά που διαβάζω για τις σχέσεις αυτές τις μέρες αφορούν τη "φάση του συγκατοίκου", όπου νιώθετε ότι ζείτε μαζί, αλλά δεν έχετε πια ρομαντική σχέση. Τι μπορείτε να κάνετε για να διασφαλίσετε ότι το ενδιαφέρον σας για τη σχέση δεν θα πεθάνει ποτέ; Και μήπως καταστρέφουμε τις σχέσεις προσπαθώντας να γίνουμε ακόμα πιο ευτυχισμένοι, ενώ είμαστε εξαρχής αρκετά ευτυχισμένοι;», πρόσθεσε η Βρετανίδα τραγουδίστρια.

Η γνωριμία με ένα νέο άτομο είναι μια μεγάλη πρόκληση για πολλούς και η Λίπα μοιράστηκε ότι πάντα απέφευγε τις εφαρμογές γνωριμιών.

Κλείσιμο
«Έχω τόσους πολλούς φίλους σε εφαρμογές γνωριμιών και μερικές φορές λειτουργεί», είπε. «Η διαγραφή της αβεβαιότητας μοιάζει λίγο μη σεξουαλική. Υπάρχει κάτι στην αβεβαιτότητα που είναι συναρπαστική - να πηγαίνεις με τη ροή. Θέλεις να ξέρεις ότι κατευθύνεσαι προς τη σωστή κατεύθυνση και μετά μπορείς να αφήσεις τα υπόλοιπα στη ζωή να πάρουν τον δρόμο τους».
Και συνέχισε: «Απαιτεί δύναμη και ωριμότητα. Παλαιότερα, οι άνθρωποι συνήθιζαν να παίρνουν πολλά διαφορετικά πράγματα από διαφορετικούς ανθρώπους μέσα στην κοινότητά τους. Τώρα οι άνθρωποι βασίζουν όλη τους την ευτυχία σε ένα άτομο. Θέλουμε να βρούμε αυτόν που θα μας ικανοποιήσει τα πάντα - τις ρομαντικές μας ανάγκες, τις σεξουαλικές μας ανάγκες, την ανάγκη μας για έναν καλύτερο φίλο».

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στη Σταμάτα: Καλύτερη η εικόνα - Προσαγωγή υπόπτου για εμπρησμό

Oι «ΨΕΚ» ξαναχτυπούν με τις ταυτότητες: Ποιοι είναι οι καθοδηγητές

O θρυλικός «Σκοπελίτης» δίνει μάχη με τα κύματα έξω από τη Νάξο – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης