Στέφανος Μιχαήλ για την κόρη της συντρόφου του: «Όσο αγαπώ τη μητέρα, αγαπώ και την κόρη»

Στέφανος Μιχαήλ για την κόρη της συντρόφου του: «Όσο αγαπώ τη μητέρα, αγαπώ και την κόρη»

«Είναι κάτι που πρέπει να γίνει σοβαρά και ουσιαστικά, να δεχτείς και να συνειδητοποιήσεις τι κάνεις και να το κάνεις 100% με τον σωστό τρόπο» ανέφερε ο ηθοποιός

stefanos_mixail
Ο Στέφανος Μιχαήλ, ο οποίος θα συμμετέχει στη νέα σειρά του MEGA, «Famagusta», μίλησε για την προσωπική του ζωή και τη σχέση του με την κόρη της συντρόφου του, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Hello».

Σχετικά με την αλληλεπίδρασή του με τα κοινωνικά δίκτυα και αν το γεγονός ότι έχει ανοιχτεί περισσότερο αποτελεί απόδειξη της σημασίας της σχέσης του, ο ηθοποιός σχολίασε: «Ναι, μπορείς να το πεις και έτσι. Είναι μια σχέση που βλέπουμε πολύ σοβαρά με τη Νάταλι. Ήδη συγκατοικούσαμε εδώ και καιρό και τώρα θα έχουμε το δικό μας σπίτι. Σιγά σιγά θα εξελιχθούν τα πράγματα και θα πάρουν τον δρόμο τους».

Αναφορικά με την κόρη της συντρόφου του, ο Στέφανος Μιχαήλ σχολίασε: «Είναι κάτι που δεν θέλω να συζητώ ιδιαίτερα, γιατί είναι όντως ευαίσθητο και πολύ προσωπικό κομμάτι. Θα πω, ωστόσο, πως είναι μια απόφαση την οποία πρέπει να πάρεις συνειδητά, έχοντας σκεφτεί πολύ καλά και σε βάθος. Για μένα, ήταν αναπόσπαστο κομμάτι το παιδί της Νάταλι. Όσο αγαπώ τη μητέρα, αγαπώ και την κόρη. Όμως, είναι κάτι που πρέπει να γίνει σοβαρά και ουσιαστικά, να δεχτείς και να συνειδητοποιήσεις τι κάνεις και να το κάνεις 100% με τον σωστό τρόπο. Αν κάποιος έχει αμφιβολία, έστω και 1%, καλύτερα να μην το κάνει. Τα παιδιά είναι αυτά που πληγώνονται περισσότερο, είναι αυτά που διατρέχουν τον κίνδυνο ενός τραύματος που μπορεί να μην κλείσει ποτέ. Πρέπει να προστατεύουμε και να προσέχουμε τα παιδιά, πριν και πάνω απ’ όλα».

Ειδήσεις σήμερα:

«Μάγεψε» η δεύτερη «υπερπανσέληνος» του Αυγούστου – Εντυπωσιακές εικόνες του «Blue Moon»


Σποραδικές βροχές στα δυτικά σήμερα, στους 35 βαθμούς η θερμοκρασία


Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στα Φάρσαλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης