Η Ιωάννα Τούνη έκανε μια αναφορά στις φιλίες της και απάντησε σε ένα σχόλιο που την ήθελε να μην κάνει παρέα με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη.
Εκτός από το Instagram, είναι ιδιαίτερα ενεργή και στο TikTok, όπου αναρτά συχνά χιουμοριστικά βίντεο για να τα μοιραστεί με το κοινό της.
Αυτό έκανε και τώρα, αφού δημοσίευσε ένα βίντεο, με ένα ψεύτικο φίδι δίπλα της, ως σπόντα για πρώην φίλες της.
«Όταν σου λένε: Γιατί δεν κάνεις πλέον παρέα με την @@@@; Ήσασαν πολύ ωραίες μαζί», γράφει πάνω στο βίντεο, ενώ στη λεζάντα πρόσθεσε: «Όλοι είχαμε αυτόν τον φίλο φίδι κάποτε».
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.