Ο Κούλλης Νικολάου γιόρτασε το Σάββατο, 29 Ιουλίου, τα γενέθλια με την οικογένειά του.
Δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά.
Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε:
«53 χρόνων σήμερα , νιώθω ευλογημένος και τυχερός , τίποτα δεν με λύγισε, δεν τα έβαλα ποτέ κάτω συνεχίζω να αγαπώ γιατί γεννήθηκα με προγραμματισμένη την καρδιά μου , να αγαπώ και να είμαι ευγνώμον για τα εύκολα τα δύσκολα ! Μα πάνω από όλα να νιώθω βαθειά ευγνωμοσύνη για το δώρο του θεού την οικογένεια μου!!!».
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.