Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ανέφερε: «Πολύ τον γουστάρω τον Κωνσταντίνο Βασάλο».
Τον λόγο τότε, πήρε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης. «Δεν είναι πολύ σοφό να σχολιάζεις ότι "εγώ είμαι μια πεταλουδίτσα". Του έχει γίνει λίγο εμμονή το beef με τη Μαριαλένα και δεν θα του βγει σε καλό», σχολίασε.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctgg8tqna3bd)
«Τον έχει επηρεάσει το γεγονός ότι η Μαριαλένα τον ψήφισε. Το είπε μία, δύο, τρεις, κούρασε. Αυτή η ψηφοφορία ήταν η αρχή όλου αυτού που βλέπουμε τώρα», πρόσθεσε στη συνέχεια.
Τέλος, για τον χαρακτηρισμό «πεταλουδίτσα» που του απέδωσε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η Μπέττυ Μαγγίρα ανέφερε: «Στην τρελίτσα, στην τρελίτσα, η μικρή πεταλουδίτσα έφτασε στον τελικό, χωρίς να είναι ψηλά αγωνιστικά».
Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023:Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη