Εριέττα Μανούρη: Μετάνιωσα που μίλησα για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκα

Εριέττα Μανούρη: Μετάνιωσα που μίλησα για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκα

«Θεωρώ ότι σε κάποια βαθμό έγινε τόσο υπερβολική προβολή του πράγματος και χάθηκε η ουσία του γιατί εγώ το έκανα» τόνισε η ηθοποιός

erietta-manouri-432__1_
Η Εριέττα Μανούρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων, ανέφερε πως μετάνιωσε που μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε

«Επειδή κι εγώ βγήκα και μίλησα και το μετάνιωσα πάρα πολύ. Ενώ έχεις όλη την καλή διάθεση και πρόθεση να μιλήσεις όχι για εσένα, αλλά για να βοηθήσεις κάποιον άλλον άνθρωπο που μπορεί να έχει βιώσει το ίδιο πράγμα και να καταλάβει ότι δεν είναι μόνος του κι ότι υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που έχουν υπάρξει στην θέση του και κοίταξε που είναι τώρα και πως έχουν καταφέρει να βγούνε από αυτήν την κατάσταση. Για αυτό μιλάς για να πεις ότι είμαι εδώ και το ξεπέρασα έτσι. Για άκουσέ το» δήλωσε.

«Το μετάνιωσα γιατί θεωρώ ότι σε κάποια βαθμό έγινε τόσο υπερβολική προβολή του πράγματος και χάθηκε η ουσία του γιατί εγώ το έκανα. Δεν είναι δική μου ευθύνη η προβολή, αλλά μου ήρθε αυτό σαν τσουνάμι. Αν δεν έχεις ανάγκη την υπερπροβολή και να παίζεις συνέχεια κάπου, το ότι έκανα αυτό και μετά μου έσκαγαν ειδοποιήσεις με άρθρα και τίτλους ότι έχει συμβεί αυτό, εμένα με έπνιγε πάρα πολύ» συνέχισε η Εριέττα Μανούρη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ct4nzz4mi56x)

Στη συνέχεια η ηθοποιός αναφέρθηκε στην υπερκόπωση που είχε πάθει, επειδή όπως είπε, πίστευε πως επειδή ήταν νεαρή, θα άντεχε: «Δουλεύω πάρα πολλές ώρες και πήγα στο νοσοκομείο λόγω υπερκόπωσης και είπα “αν δεν τα κάνεις τώρα που είσαι νέα πότε θα τα κάνεις;” Δεν μπορώ να γκρινιάζω εγώ. Όλα θέλουν ένα μέτρο» είπε αρχικά η ηθοποιός.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ct4nsunumchl)

«Έχει μείνει μέσα μου από το σχολείο. Μου είχαν περάσει ότι είμαι το τέλειο παιδί. Είμαι βαθιά τελειομανής και αυτομαστιγώνομαι πάρα πολύ. Είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου. Είχα περιοδεία και ήμουν άρρωστη. Ήμουν κατάκοπη, αφυδατωμένη, χάλια. Είχα παράσταση και έπρεπε να πάω στο Κέντρο Υγείας. Ένιωθα ότι επειδή είμαι περιοδεία, έπρεπε να πάω να παίξω. Ήμουν κουρέλι. Μου έβαλε τα πάντα ο γιατρός από βιταμίνες και πήγα και έπαιξα» συμπλήρωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ct4no4bwp1pl)
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα

«Μέσα σε μια νύχτα άσπρισα και έπεσαν τα δόντια μου» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Γεωργίου για την ασθένεια του γιου του

Αποσωληνώθηκε αλλά παραμένει στη ΜΕΘ η 36χρονη που δέχτηκε 14 μαχαιριές από τον σύντροφό της στο Ηράκλειο

Αρνητικός στο τεστ κορωνοϊού ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Δείτε τι ανάρτησε στο instagram

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης