Έφη Πίκουλα για Βουγιουκλάκη: «Η Αλίκη μου είχε χαρίσει κάποια προσωπικά της αντικείμενα»

Έφη Πίκουλα για Βουγιουκλάκη: «Η Αλίκη μου είχε χαρίσει κάποια προσωπικά της αντικείμενα»

«Με αγαπούσε πάρα πολύ η Αλίκη και την αγαπούσα κι εγώ πάρα πολύ» δήλωσε η ηθοποιός

efi_pikoula
Η Έφη Πίκουλα, η γυναίκα του Τάκη Βουγιουκλάκη μίλησε για το σπίτι που έζησε με τον άντρα της, για τον γάμο της, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά και τον Γιάννη Παπαμιχαήλ, σε συνέντευξη που έδωσε στο «Πρωινό».

«Αυτό το σπίτι είναι από τότε που παντρεύτηκα, εδώ έζησα με τον άντρα μου 35 χρόνια, εδώ ήρθαν φίλοι, συγγενείς, έγιναν πολλά πάρτι, έχω πάρα πολλές αναμνήσεις», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

Σχετικά με την καριέρα της στον κινηματογράφο, η Έφη Πίκουλα σχολίασε με ειλικρίνεια: «Δεν έχω γράψει καμία ιστορία στον καλλιτεχνικό χώρο, έκανα μόνο ένα πέρασμα από κάποιες ταινίες που ήταν εμπορικές, άρεσαν στον κόσμο και αρέσουν και τώρα που παίζονται. Στον χώρο έκανα αυτό που ήθελα πάντα. Όταν σταμάτησα, ήθελα να σταματήσω και δεν θέλω να κάνω τηλεόραση, δεν με ενδιαφέρει».

«Την στιγμή που γνώρισα τον άντρα μου τον Τάκη ένιωσα την απόλυτη ευτυχία. Γνωριστήκαμε σε ένα γύρισμα, ήρθε με ένα απλό τριαντάφυλλο και με πλησίασε και από τότε ήμασταν μαζί. Μη γυρίζουμε πίσω, γιατί με πονάνε αυτά. Όλη μου η ζωή ήταν ένα παραμύθι, για αυτό όταν γυρίζω το χρόνο πίσω θλίβομαι. Με αγαπούσε πάρα πολύ η Αλίκη και την αγαπούσα κι εγώ πάρα πολύ», αποκάλυψε η Έφη Πίκουλα.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ct221qvk5l61)

«Όταν γνωριστήκαμε με τον άντρα μου, ήταν παραμονές Χριστουγέννων και με προσκάλεσε σε ένα ρεβεγιόν που έκανε η Αλίκη. Εγώ είπα όχι φυσικά γιατί δεν ήταν το σπίτι του. Αν μου το έλεγε η ίδια θα πήγαινα. Δεν πέρασαν λίγες μέρες, χτυπάει το τηλέφωνο και ακού “εδώ Αλίκη Βουγιουκλάκη, θα ήθελα πολύ να έρθεις στο ρεβεγιόν”. Αυτό ήταν κάτι που με συγκίνησε Όταν πήγαμε στο σπίτι, ενώ πάντα άνοιγε το υπηρετικό προσωπικό, άνοιξε η ίδια. Αυτό ήταν κάτι. Η Αλίκη μου είχε χαρίσει κάποια προσωπικά της αντικείμενα και τα κρατάω μέχρι και σήμερα για εμένα», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Όσον αφορά στον Γιάννη Παπαμιχαήλ, η Έφη Πίκουλα ανέφερε: «Δεν έχω επικοινωνία με τον Γιάννη. Ο Γιάννης έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολα, συνεχίζει να περνάει δύσκολα και δεν θα ήθελα να ασχοληθώ με αυτό».

«Μεγαλώνω κι εγώ όπως μεγαλώνουν όλες οι γυναίκες. Απλά ασκούμαι και προσέχω τη διατροφή μου. Αυτό που συνιστώ είναι το περπάτημα, κάθε μέρα όμως. Καλό είναι η γυναίκα να περιποιείται, αλλά όχι με υπερβολή. Και η ρυτίδα είναι ωραία, γιατί να μην έχεις; Δεν θέλω να φανώ ρατσίστρια αλλά η παραμόρφωση δεν είναι ωραία. Η ζωή μου είναι φτιαγμένη, είναι απαραίτητη η συντροφικότητα», είπε στο τέλος η Έφη Πίκουλα.

Ειδήσεις σήμερα:

Μιχάλης Κωσταράκος: Πέθανε σε ηλικία 67 ετών ο πρώην Αρχηγός ΓΕΕΘΑ

Έφυγε από τη ζωή η Νόνικα Γαληνέα

Θεόδωρος Πάγκαλος: Στη Ριτσώνα ο τελευταίος αποχαιρετισμός - Δείτε φωτογραφίες

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης