Έφη Πίκουλα: Ξεσπά κατά του Λιάνη - «Είναι ντροπή να εκμεταλλεύονται το όνομα της Αλίκης»

Έφη Πίκουλα: Ξεσπά κατά του Λιάνη - «Είναι ντροπή να εκμεταλλεύονται το όνομα της Αλίκης»

«Είναι απαράδεκτο αυτό, να λες κάτι τόσο προσωπικό, γίνεσαι γελοίος» είπε χαρακτηριστικά

efi-pikoula
Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάνη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη έχουν προκαλέσει αντιδράσεις. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος περιέγραψε ένα περιστατικό με την ηθοποιό, κατά το οποίο, σύμφωνα με τον ίδιο, τον φλέρταρε πολύ... έντονα.

Υπενθυμίζεται πως μιλώντας στην εκπομπή «Τετ α τετ» ο Γιώργος Λιάνης αναφέρθηκε στην ερωτική σχέση, που είχε με τη Βουγιουκλάκη, λέγοντας: «Η Αλίκη ήταν η μεγαλύτερη Ελληνίδα star. Η σχέση μας ήταν άριστη, έως και σε μια περίοδο ερωτική. Μια μικρή περίοδο. Την συνέκρινε με την Αιμιλία και με ρώταγε αν είναι πιο ωραία αυτή ή η Αιμιλία και έλεγα ότι είναι η Αιμιλία πιο όμορφη…» είπε αρχικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crgw90cctozd)

«Με ρώτησε: Δεν έχω τίποτα ωραίο πάνω μου; Και εγώ είπα αυθορμήτως, έχεις! Μου λέει τι; και λέω: Το στήθος σου. Και μου είπε μια φράση, που δεν την επαναλαμβάνω γιατί είναι πολύ ωραία». «Μου λέει ‘Πάρ’ το’ ανοίγοντας μια μεταξένια ρόμπα. Ήταν απόλυτα ωραίο και φυσιολογικό, είχε χωρίσει τότε», κατέληξε ο Γιώργος Λιάνης.

Η νύφη της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Έφη Πίκουλα σχολίασε τα λεγόμενά του, μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και δήλωσε πως «ήταν ντροπή του που εκμεταλλεύτηκε το όνομα της ηθοποιού».

«Είναι ντροπή να εκμεταλλεύονται το όνομα της Αλίκης, επειδή πουλάει, για να έχουν δημοσιότητα. Χρησιμοποιούν σεξιστικά και ανόητα σχόλια που την προσβάλλουν. Είναι απαράδεκτο αυτό, να λες κάτι τόσο προσωπικό, γίνεσαι γελοίος», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Τι θα δείξει; Το εγώ του; Τον ανδρισμό του; Ότι είναι ωραίος εραστής; Τι θέλει να πλασάρει ο κύριος αυτός; Ξεμωραίνεται ο άνθρωπος, όταν μεγαλώνει».

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crm3zuqqo23l)

Τέλος, σχολίασε την απόφαση του γιου της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιάννη Παπαμιχαήλ να κινηθεί νομικά κατά του Γιώργου Λιάνη. «Καλά θα κάνει ο Γιάννης που θα κινηθεί νομικά, συμφωνώ μαζί του και νομίζω όλη η οικογένεια», είπε κλείνοντας. Με τα λεγόμενά της συμφώνησε και η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία τόνισε πως «δεν ήταν σωστό ο δημοσιογράφος να αποκαλύψει κάτι τέτοιο, μετά από τόσα χρόνια».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας - Τρεις οι τραυματίες

Μήνυμα της WSJ στην Μόσχα: Αφήστε ελεύθερο τον ανταποκριτή μας, Ίβαν Γκερσκόβιτς

Έλενα Γκρέκου: «Για να αποδείξω πως έχω φωνή, έφαγα πολλά χρόνια στη δουλειά»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης