Ο Τάκης Ζαχαράτος μίλησε για την επιτυχία του στο «Παλλάς» και για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, στην εκπομπή «Πρωινό μας» .
Συγκεκριμένα, για το ενδεχόμενο να αναλάβει πρωινή εκπομπή, είπε: «Θα μου άρεσε πάρα πολύ να κάνω πρωινό. Γιατί όχι; Δεν ξέρω αν θα το άντεχα κι αν θα ταίριαζα. Θα ήθελα να είμαι κάπου που να είμαι χρήσιμος κι όχι απλά να είμαι στην τηλεόραση. Ό,τι έχω κάνει μέχρι τώρα, είναι κοντά σε αυτό που κάνω. Το λέω το πρωινό γιατί μου αρέσει να μπω και στην κουζίνα και στην μόδα, στο καλλυντικό. Μέσα μου μού αρέσει κι η αστρολογία και δεν έχω κανένα κόμπλεξ».
«Αυτό που θα μου άρεσε πολύ να κάνω, είναι το "Saturday Night Live", που μου το λένε χρόνια. Είναι βράδυ, μία φορά την εβδομάδα, έναρξη με ορχήστρα και σάτιρα της εβδομάδας με ό,τι έχει συμβεί. Όπως είναι οι μεταμφιέσεις που κάνω. Μετά έχεις ένα δύο καλεσμένους», ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής και μίμος.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.