Τάκης Ζαχαράτος: Αποκαλύπτει αν θα βρεθεί τελικά στην κριτική επιτροπή του YFSF

Τάκης Ζαχαράτος: Αποκαλύπτει αν θα βρεθεί τελικά στην κριτική επιτροπή του YFSF

«Δεν μπορώ να λέω ότι κάτι μου αρέσει, ενώ δεν μου αρέσει» ανέφερε κι εξήγησε υπό ποιες προϋποθέσεις θα δεχόταν την πρόταση

takis-zaharatos
Ο Τάκης Ζαχαράτος απάντησε στο ενδεχόμενο να βρεθεί και φέτος στην κριτική επιτροπή του «Your Face Sounds Familiar».

Ο γνωστός καλλιτέχνης έκανε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και σε απόσπασμα που προβλήθηκε στο «Open Weekend», ανέφερε πως για να πάρει μια τέτοια απόφαση, θέλει πρώτα να γνωρίζει και ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι συνεργάτες του.

«Εγώ πάντα ρωτάω ποιοι άλλοι θα είναι στην επιτροπή και ποιοι θα είναι οι παίκτες, γιατί δεν μπορώ να λέω ότι κάτι μου αρέσει, ενώ δεν μου αρέσει. Δεν έχω αυτό το ταλέντο να υποκρίνομαι στη ζωή μου, με τίποτα. Αυτό είναι κάτι που σε περιορίζει, γιατί κάποιοι δεν θέλουν να λένε την αλήθεια», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crs1g2gkz8yh)

«Και τις δύο φορές που ήμουν στην επιτροπή, στο "Ελλάδα έχεις ταλέντο" και στο "Your Face Sounds Familiar", η κριτική επιτροπή ήταν εξαιρετική κι οι διαγωνιζόμενοι on stage ήταν ιδιαίτερα ταλαντούχοι άνθρωποι. Αν είναι έτσι, θέλω να είμαι εκεί», συμπλήρωσε.

Κλείσιμο
Αναφορικά με τη διαφήμιση γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών που έχει συζητηθεί ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, καθώς σε αυτή ακούγεται διασκευασμένο το «Φεγγάρι μου» της Νατάσας Θεοδωρίδου, δήλωσε πως είναι δικαίωμα του συνθέτη (Γιώργος Θεοφάνους) να κάνει ό,τι θέλει με τα τραγούδια του.

«Είναι θέμα του συνθέτη, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, γιατί το τραγούδι είναι δικό του. Από εκεί και πέρα, ο καθένας κρίνεται από το αποτέλεσμα. Δεν νομίζω ότι η Νατάσα Θεοδωρίδου χάνει σε κάτι, το έχει πει εξαιρετικά και το τραγούδι έχει κάνει τη δική του διαδρομή», τόνισε.


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Από παραμύθια χορτάσαμε - Τσίπρας: Θα σας πω ένα παραμύθι για μια μικρή χώρα που τη λέγανε Ελλάδα

Νέο θέμα με Ραγκούση - Ακούστε καθαρίστρια να καταγγέλλει: Την είχαν ανασφάλιστη στο οικογενειακό ξενοδοχείο, την έδιωξαν μετά από έλεγχο

Βασιλιάς Κάρολος: «Δεν είμαι τράπεζα» είπε στον Χάρι όταν του ζήτησε να βάλει τη Μέγκαν στο μισθολόγιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης