Χριστόφορος Παπακαλιάτης-Maestro: «Θα μπει νέο πρόσωπο που θα εξιχνιάσει το έγκλημα που έγινε»

Χριστόφορος Παπακαλιάτης-Maestro: «Θα μπει νέο πρόσωπο που θα εξιχνιάσει το έγκλημα που έγινε»

«Έχω περισσότερη αγωνία γιατί μας βλέπουν περισσότερα μάτια» τόνισε στην ίδια συνέντευξη ο δημιουργός της σειράς - Δείτε το βίντεο

maestro_arthro
Σε ζωντανή σύνδεση από τους Παξούς, όπου βρίσκεται για τα γυρίσματα του «Maestro 2» μίλησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, αναφερόμενος στις εξελίξεις που θα δει το κοινό. 

Ανάμεσα σε όσα είπε στην εκπομπή «Ελένη» ο δημιουργός της σειράς, είπε: «Είναι η μέρα ορκωμοσίας του Φάνη και παράλληλα κάνουμε με την Κλέλια γύρισμα. Κάποιες μέρες κάνουμε διπλά γυρίσματα γιατί σε λίγες ημέρες πρέπει να φύγουμε. Δεν έχουμε που να μείνουμε! Το νησί ανεξάρτητα από το Maestro ήταν πάντα γεμάτο. Βέβαια το έχουν δει αρκετοί από τη σειρά».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs8cbda4gpjd)

Στη συνέχεια, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είπε: «Τα πρώτα τέσσερα επεισόδια, τα περισσότερα γυρίσματα είναι και στην Αθήνα. Φαινομενικά κάποια πράγματα αλλάζουν αλλά στην πραγματικότητα την ώρα που γράφω και σκηνοθετώ δεν αλλάζει τίποτα. Έχω περισσότερη αγωνία γιατί μας βλέπουν περισσότερα μάτια. Θα μπουν νέα πρόσωπα. Στο πρώτο επεισόδιο θα μπει νέο πρόσωπο που θα μείνει σε όλο τον κύκλο που θα εξιχνιάσει το έγκλημα που έγινε.

Κάθε πρόσωπο έχει αφηγητή και αυτή τη φορά έχω επιλέξει διαφορετικό τρόπο αφήγησης. Κάθε φορά που μιλάει ένας μιλάει για την ιστορία του άλλου ήρωα. Οι ήρωες έχουν ενωθεί, υπάρχει ένα έγκλημα και τώρα είναι οι συνέπειες αυτού».


Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023: Αυτοί είναι οι 15 υποψήφιοι στο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας

Λάζαρος Λασκαρίδης: Φωτογραφίες από το σημείο που έπεσε ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας - Παραμένει διασωληνωμένος

Νέο Ηράκλειο: Η Δίωξη Εκβιαστών ανέλαβε την υπόθεση - «Δεν έχουμε σχέση με τη νύχτα», λέει η ιδιοκτήτρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης