Σε ζωντανή σύνδεση από τους Παξούς, όπου βρίσκεται για τα γυρίσματα του «Maestro 2» μίλησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, αναφερόμενος στις εξελίξεις που θα δει το κοινό.
Ανάμεσα σε όσα είπε στην εκπομπή «Ελένη» ο δημιουργός της σειράς, είπε: «Είναι η μέρα ορκωμοσίας του Φάνη και παράλληλα κάνουμε με την Κλέλια γύρισμα. Κάποιες μέρες κάνουμε διπλά γυρίσματα γιατί σε λίγες ημέρες πρέπει να φύγουμε. Δεν έχουμε που να μείνουμε! Το νησί ανεξάρτητα από το Maestro ήταν πάντα γεμάτο. Βέβαια το έχουν δει αρκετοί από τη σειρά».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs8cbda4gpjd)
Στη συνέχεια, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είπε: «Τα πρώτα τέσσερα επεισόδια, τα περισσότερα γυρίσματα είναι και στην Αθήνα. Φαινομενικά κάποια πράγματα αλλάζουν αλλά στην πραγματικότητα την ώρα που γράφω και σκηνοθετώ δεν αλλάζει τίποτα. Έχω περισσότερη αγωνία γιατί μας βλέπουν περισσότερα μάτια. Θα μπουν νέα πρόσωπα. Στο πρώτο επεισόδιο θα μπει νέο πρόσωπο που θα μείνει σε όλο τον κύκλο που θα εξιχνιάσει το έγκλημα που έγινε.
Κάθε πρόσωπο έχει αφηγητή και αυτή τη φορά έχω επιλέξει διαφορετικό τρόπο αφήγησης. Κάθε φορά που μιλάει ένας μιλάει για την ιστορία του άλλου ήρωα. Οι ήρωες έχουν ενωθεί, υπάρχει ένα έγκλημα και τώρα είναι οι συνέπειες αυτού».
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.