Τα πρώτα επεισόδια έχουν ήδη γραφτεί και το καστ βρίσκεται στους Παξούς, όπου και γυρίζεται η επιτυχημένη σειρά που αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές του Mega και σημείωσε μεγάλη επιτυχία στο Netflix.
O Χριστόφορος Παπακαλιάτης αν και έχει φροντίσει να μη δώσει κανένα spoiler για τον δεύτερο κύκλο, μοιράζεται συχνά στα social media φωτογραφίες από τη διαδικασία της παραγωγής.
Αυτή τη φορά, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από στιγμιότυπα με τα καταπράσινα τοπία του νησιου, όπου και γίνονται τα γυρίσματα. Στη λεζάντα της δημοσίευσής του έγραψε: «Άνοιξη».
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.