Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε στο «Πρωινό» κι αρχικά, ανέφερε: «Το κανάλι θέλει να ξεκουράζει αυτούς που του έχουν προσφέρει πάρα πολλά».
«Δηλαδή να κάνει τι; Να κάνει ξανά το GNTM; Μπορεί να κουράστηκε ή και να κούρασε», συμπλήρωσε στη συνέχεια και χαρακτήρισε την αποχώρηση του μοντέλου «πιο συγκλονιστική και πιο αιματηρή από την ισπανική υποχώρηση».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cs5qelbl8jqp)
Τέλος, αναφέρθηκε στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, τον οποίο βαραίνει μια καταγγελία για βιασμό.
«Έχω προσωπική άποψη για τον Αλέξη, γιατί τον ξέρω και είναι ένας άνθρωπος που θέλει να βελτιώνεται και δεν θα πω για τον νόμο. Γιατί; Για μένα ήταν δίκαιος;», είπε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε πως οι γυναίκες πρέπει να προσέχουν, όταν τις πλησιάζει ένας άνδρας και να μιλούν αμέσως, αν συμβεί κάτι.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.