Τρανς ακτιβίστρια στο TikTok: Aν με εμποδίσεις να μπω σε γυναικεία τουαλέτα θα είναι το τελευταίο λάθος που θα κάνεις!

Τρανς ακτιβίστρια στο TikTok: Aν με εμποδίσεις να μπω σε γυναικεία τουαλέτα θα είναι το τελευταίο λάθος που θα κάνεις!

«Όταν στριμώχνεις ένα άγριο ζώο αυτό γίνεται επικίνδυνο» προειδοποίησε η Τάρα Τζέι καλώντας τα τρανς άτομα να αγοράσουν... όπλο

taraj
Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε στα social media η ανάρτηση μιας τρανς ακτιβίστριας που «προειδοποίησε» ότι όποιος προσπαθήσει να την εμποδίσει από το να χρησιμοποιήσει γυναικεία τουαλέτα θα διαπράξει το τελευταίο λάθος της ζωής του.

Στην ανάρτησή της στο TikTok, που πλέον έχει διαγραφεί, η Τάρα Τζέι - που ξεκίνησε τη φυλομετάβασή της το 2017 - προέτρεψε άλλα διεμφυλικά άτομα, μέλη και συμμάχους της LGBTQ κοινότητας να αγοράσουν όπλα για την ασφάλειά τους.

«Όταν στριμώχνεις ένα άγριο ζώο σε μια γωνία, αυτό γίνεται επικίνδυνο» ανέφερε χαρακτηριστικά η τρανς ακτιβίστρια, στο βίντεο που μοιράστηκε με τους 2.400 followers της στην κινεζική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.



Απευθυνόμενη σε όσους θεωρούν ότι οι τρανς γυναίκες δεν πρέπει να έχουν πρόσβαση σε τουαλέτες, αποδυτήρια και άλλους γυναικείους χώρους η Τάρα Τζέι έκανε την εξής δήλωση, που θεωρήθηκε από αρκετούς σχολιαστές ως ευθεία απειλή: «Αν θες να θυσιαστείς σε αυτή τη μάχη της αρετής και της "ηθικής πλειοψηφίας", ελεύθερα. Σε προκαλώ να προσπαθήσεις να με σταματήσεις από το να μπω σε γυναικεία τουαλέτα. Θα είναι το τελευταίο λάθος που θα κάνεις».

«Αυτό είναι ένα κάλεσμα για δράση. Οπλιστείτε. Πηγαίνετε και αγοράστε όπλο, μάθετε να το χρησιμοποιείτε» συμπληρώνει στο κλιπ η τρανς γυναίκα, απευθυνόμενη σε μέλη και συμμάχους της LGBTQ κοινότητας, γονείς τρανς παιδιών και όσους ανησυχούν για την καταπάτηση των δικαιωμάτων τους.

Απαντώντας στις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσαν τα λεγόμενά της, που είχαν ως αποτέλεσμα να κατέβει η ανάρτησή της από την πλατφόρμα, η Τζέι επισήμανε σε νεότερη ανάρτησή της ότι αδιαφορεί για τις επιπτώσεις που μπορεί να υπάρξουν για τον λογαριασμό της στο TikTok και σε άλλα social media: «Δεν με νοιάζει εάν χάσω αυτόν τον λογαριασμό. Κάντε όσες αναφορές θέλετε... εγώ θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ τις γυναικείες τουαλέτες και τα γυναικεία αποδυτήρια».

Με πληροφορίες από Daily Mail


Ειδήσεις σήμερα:

Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων επί της Κηφισίας, στο ύψος του ΚΑΤ - Ένας ελαφρά τραυματίας

Επτά μονάδες μπροστά ο Κιλιτσντάρογλου σε νέα δημοσκόπηση


To νέο look της Μέγκαν Μαρκλ προκάλεσε καυγά στο Twitter: «θέλει να γίνει Κέιτ Μίντλετον»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης