Η κριτής του GNTM και παρουσιάστρια του «Shopping Star», δύο τηλεοπτικών προγραμμάτων που είχε αναλάβει στον τηλεοπτικό σταθμό, προχώρησε στις πρώτες της δηλώσεις, σχετικά με τη λήξη της συνεργασίας της.
Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η Βίκυ Καγιά λέει:
«Τα πράγματα καταλήγουν κάπου, χωρίς αυτό να σημαίνει – και θέλω να το τονίσω αυτό- ότι υπήρχε τσακωμός. Επειδή αυτές τις μέρες ακούω πολλά πράγματα, δεν τσακώθηκε κανείς με κανέναν, ούτε νευρίασε κανείς και ούτε υπήρχε κλίμα άσχημη ή επιθετικό».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crts5wm5yogh)
«Θέλω να το τονίσω αυτό γιατί είναι άδικο για το κανάλι και για εμένα για τη συνεργασία μας η οποία κράτησε 7 χρόνια. Άρα, ήταν μία όμορφη και πετυχημένη συνεργασία» ξεκαθάρισε στη συνέχεια.
«Από εκεί και πέρα, ήταν δική μου η επιλογή να σταματήσω και να αφήσω ένα project που αγαπάω πάρα πολύ. Το Shopping Star είναι στην καρδιά μου και θα είναι για πάντα. Ήταν μια δική μου προσωπική κίνηση, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως ότι έχω τσακωθεί με κανέναν» είπε τέλος.
Ασφάλεια, ταχύτητα με χαμηλό κόστος και ευκολία. Αυτό είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας πίσω από το InternetBankingτης ProCredit Bank, η οποία συνδυάζει τον σύγχρονο σχεδιασμό και την κορυφαία «ασπίδα» προστασίας ενάντια στο κυβερνοέγκλημα.
Νέες παραλαβές, νέα αποκτήματα και mid season προτάσεις που απογειώνουν το στυλ σου, επιλεγμένα όλα από το The Mall Athens, τον δημοφιλή προορισμό του στυλ.
Επέκταση σε νέες αγορές, αύξηση του ανθρωπίνου δυναμικού, καινούρια γραφεία και ένα μέλλον που προμηνύεται συναρπαστικό συνδιαμορφώνουν αυτή τη στιγμή τον καμβά της Novibet.