Βρισηίδα Ανδριώτου: Ξέσπασε μετά από όσα είπε η Ευρυδίκη για τον Μαρτίκα στο Survivor - «Νιώθω απογοητευμένη»

Βρισηίδα Ανδριώτου: Ξέσπασε μετά από όσα είπε η Ευρυδίκη για τον Μαρτίκα στο Survivor - «Νιώθω απογοητευμένη»

«Δεν έχει κάτσει ποτέ να γνωρίσει τον Σπύρο» είπε χαρακτηριστικά υποστηρίζοντας τον σύντροφό της

vrisiida-andriotou
Σε κλάματα ξέσπασε η Βρισηίδα Ανδριώτου, μετά από όσα άκουσε να λέει η φίλη της, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για τον σύντροφό της στο Survivor All Star.

Με αφορμή τους πρόσφατους τσακωμούς του Σπύρου Μαρτίκα με την Ελευθερία Ελευθερίου, η Παπαδοπούλου μίλησε για τον φαρμακοποιό και μάλιστα, με τα χειρότερα λόγια.

Εκείνη και η τραγουδίστρια έχουν έρθει πολύ κοντά στο ριάλιτι επιβίωσης, με αποτέλεσμα η Ευρυδίκη να θέλει να την παρηγορήσει για τον τρόπο που της μίλησε ο Σπύρος Μαρτίκας στο συμβούλιο του νησιού.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr1qz6du8cm9)
Κλείσιμο

Σε κάποιο σημείο του χθεσινού επεισοδίου, ενώ οι δυο τους βρίσκονται στην καλύβα, η Ευρυδίκη λέει για τον Σπύρο Μαρτίκα: «Ο άνθρωπος είναι θεατρίνος, έχει έρθει εδώ για να μας ανακατεύει. Είναι ένας κάκιστος διπλωμάτης. Είναι ό,τι χειρότερο έχω γνωρίσει».

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας» και η Βρισηίδα Ανδριώτου σχολίασε για τη στάση της φίλης της: «Δεν θέλω να μιλήσω για την Ευρυδίκη, γιατί θέλω να συζητήσω πρώτα μαζί της, πριν τοποθετηθώ σε κάτι. Μπορεί να μην τοποθετηθώ και ποτέ, γιατί δεν θέλω να λέω τα κουτσομπολιά της φιλίας μου και να κάτσω να κράζω τη φίλη μου ό,τι και αν έχει συμβεί και ό,τι και αν έχει κάνει. Δεν θέλω να το συνεχίσω».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε ότι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανέκαθεν δεν συμπαθούσε τον Σπύρο Μαρτίκα. «Δεν έχει κάτσει ποτέ να γνωρίσει τον Σπύρο. Δεν τον κρίνει επειδή τον ξέρει στην έξω ζωή του. Απλά δεν τον συμπαθεί. Μου είχε πει ότι όταν μπει στο παιχνίδι δεν θα με εκθέσει και δεν θα ασχοληθεί με τον σύντροφό μου, για να μη με φέρει σε δύσκολη θέση. Τώρα με πλήγωσε… Δεν θέλω να τα πω στην τηλεόραση. Εγώ ξέρω ποιος είναι ο Σπύρος. Αν καθόταν να φάει ένα φαγητό μαζί του, θα ήξερε και εκείνη, αλλά είναι προκατειλημμένη», εξηγεί.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr1r6jrouzkx)

Τέλος, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της, δήλωσε: «Αισθάνομαι απογοητευμένη από τη φίλη μου. Δεν θέλω να το συζητήσω στην τηλεόραση, δεν μου άρεσε αυτό που έγινε. Δυστυχώς, είμαι στο γυαλί λόγω του Survivor και εκτίθεμαι, δεν μου αρέσει αυτό. Στα social media προσέχω τι δείχνω. Δεν δείχνω τα προβλήματα στο σπίτι μου, τα προβλήματα με τις φίλες μου που έχει όλος ο κόσμος. Δεν είναι όλοι τέλειοι. Νιώθω εκτεθειμένη από την Ευρυδίκη».


Ειδήσεις σήμερα:

Θέμα χρόνου νέες ποινικές διώξεις για τα Τέμπη - Οι μηχανοδηγοί δεν εμπιστεύονταν τον σταθμάρχη Λάρισας

Μέτρα στήριξης στις οικογένειες των θυμάτων και τους τραυματίες ανακοινώνει σήμερα ο Μητσοτάκης

Survivor All Star: «Πόλεμος» Μαρτίκα-Ελευθερίου, την έπιασε να κρυφακούει και την έβγαλε στη… σέντρα – Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης