Βρισηίδα Ανδριώτου: Τα «καρφιά» της στην Ελευθερίου - «Μόλις τελειώσουν μαζί σου, θα σε πετάξουν ξανά»

Βρισηίδα Ανδριώτου: Τα «καρφιά» της στην Ελευθερίου - «Μόλις τελειώσουν μαζί σου, θα σε πετάξουν ξανά»

«Όταν σε έχει εκθέσει ένας Μάριος, μόνο ο Σπύρος σε υπερασπίστηκε» έγραψε μεταξύ άλλων η πρώην παίκτρια του Survivor 

vrisiida-andriotoy
Μετά τις εντάσεις που έχουν σημειωθεί στο Survivor All Star τις τελευταίες δύο ημέρες, αφού ο Στάθης Σχίζας αποχώρησε οικειοθελώς, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Σπύρος Μαρτίκας βρίσκονται στα «μαχαίρια».

Η παίκτρια μίλησε μάλιστα, με πολύ σκληρά λόγια για τον φαρμακοποιό στο χθεσινό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να προκαλέσει τον θυμό της Βρισηίδας Ανδριώτου, η οποία παρακολουθεί από την Ελλάδα τις επιθέσεις στον σύντροφό της και δεν μπορεί να μείνει αμέτοχη.

Με μερικά stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τοποθετήθηκε για την κόντρα Μαρτίκα - Ελευθερίου και δεν δίστασε να «ρίξει τα καρφιά της» για την τραγουδίστρια, υποστηρίζοντας πως ο σύντροφός της ήταν ο μόνος που την υποστήριξε και βρέθηκε στο πλευρό της, όταν ξέσπασε το θέμα με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Συγκεκριμένα, η Βρισηίδα Ανδριώτου έγραψε σε μια σειρά από stories: «Τα μηνύματά μου τις τελευταίες δύο μέρες. Λυπάμαι που ήμουν δίπλα σου, όταν έκλαιγες για τον Μάριο. Λυπάμαι που ο Σπύρος ήρθε να σου συμπαρασταθεί, όταν μπήκες και σε είδε χάλια ψυχολογικά, αλλά βλέπεις έτσι είμαστε εμείς… Στενοχωριόμαστε όταν βλέπουμε έτσι έναν άνθρωπο. Δεν πειράζει, karma is a bitch που έλεγα και πέρσι».

βρισηιδα


«Όταν σε έχει εκθέσει ένας Μάριος, μόνο ο Σπύρος σε υπερασπίστηκε. Λυπάμαι που έμπλεξες στην κλίκα της συμφοράς που σε χρησιμοποιούν για να σπάσουν την παρέα και το κατάφεραν… Μόλις τελειώσουν μαζί σου θα σε πετάξουν ξανά», συμπλήρωσε.

Κλείσιμο
βρισηδδ

Τέλος, έγραψε για τον αγαπημένο της: «Σε στηρίζω αγάπη μου. Σε στηρίζω, γιατί θέλω να μείνεις εκεί και να αποδείξεις και να εκθέσεις τους πραγματικούς χαρακτήρες που βρίσκονται εκεί μέσα! Που κρύβονται πολύ καλά! Που είναι κότες και κράζουν στα κιου και στα ριάλιτι, αλλά στο συμβούλιο κότες! Σε αγαπώ».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης