Survivor All Star: «Πόλεμος» Μαρτίκα-Ελευθερίου, την έπιασε να κρυφακούει και την έβγαλε στη… σέντρα – Δείτε βίντεο

Survivor All Star: «Πόλεμος» Μαρτίκα-Ελευθερίου, την έπιασε να κρυφακούει και την έβγαλε στη… σέντρα – Δείτε βίντεο

Η δικαιολογία της τραγουδίστριας για την… κατασκοπεία, το μπάχαλο στους Μαχητές μεταξύ Ηλία-Παναγιώτη, η Ημέρα της Γυναίκας και η μάχη για την επικοινωνία

Collage_Maker-09-Mar-2023-02-23-AM-4169
Οι Μαχητές κατάφεραν να κατακτήσουν για 2η συνεχόμενη φορά το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor All Star και να ρεφάρουν την ήττα τους στο αγώνισμα της 3η ασυλίας που έφερε τον Γιώργο Ασημακόπουλο να «κλειδώσει» το καρέ του τάκου εκεί οπού βρισκόντουσαν οι Ευρυδίκη Παπαδοπουλού, Ελευθερία Ελευθερίου και Σπύρος Μαρτίκας από τους Διάσημους.

Ωστόσο το αγωνιστικό σκέλος εδώ και σχεδόν δύο εβδομάδες έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και γι’ αυτό έχουν... φροντίσει η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος κατηγορεί την τραγουδίστρια ότι ευθύνεται για την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα και της επιτίθεται καθημερινά με σκληρούς χαρακτηρισμούς.

Η 33χρονη Κύπρια παίκτρια της κόκκινης ομάδας μετά τα όσα ειπώθηκαν και στο συμβούλιο της Τρίτης ξέσπασε σε κλάματα κατά την επιστροφή της στην καλύβα τονίζοντας ότι ζει το θέατρο του παραλόγου. «Με πνιγεί το γεγονός ότι είμαστε στο συμβούλιο το βράδυ και βγαίνει ο Μαρτίκας και λέει για ηθική και λύτρωση και να κάθομαι δίπλα του και να λέω "ο καραγκιόζης" αντί να ζητήσει συγγνώμη βγαίνει και εκλιπαρεί τον κόσμο για λύτρωση, να βγω έξω και να μου στοιχίσει στη δουλεία μου αυτό το πράγμα», έλεγε έξαλλη η τραγουδίστρια με την Ευρυδίκη Παπαδοπουλου να την παρηγορεί και να αποκαλεί τον φαρμακοποιό «θεατρίνο» και «κάκιστο διπλωμάτη».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr17d9efhl1t)


Ωστόσο την επόμενη ημέρα το πρωί η Ελευθερία φρόντισε να χειροτερέψει τη θέση της όταν... συνελήφθη να κρυφακούει τις προσωπικές συνεντεύξεις που δίνουν οι παίκτες και μάλιστα έγινε αντιληπτή στη... βάρδια του Μαρτίκα. Ο 45χρονος φαρμακοποιός εκείνη την ώρα μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης αναφερόταν στην τραγουδίστρια σε έντονο ύφος αναρωτώμενος: «Γιατί τρελάθηκες Ελευθερία μου; Γιατί μετά το συμβούλιο άρχισες να με βρίζεις τόσο χυδαία που δεν το πίστευε κανένας μας; Συζητήθηκε πάρα πολύ άσχημα από την ομάδα μας. Να με βρίζεις χυδαία, γιατί; Γιατί δεν μπορείς να αναλάβεις τις ευθύνες σου; Γιατί δεν μπορείς να αντέξεις το κακό που έκανες στην ομάδα μας και εξαιτίας σου έφυγε ένα φαβορί που λέγεται Στάθης; Τι δεν αντέχεις από όλα αυτά; Το ξεμπρόστιασμα σου;».

Κλείσιμο
Ξαφνικά ένας ήχος σταμάτησε τις δηλώσεις του με την Ελευθερίου να εμφανίζεται πίσω από ένα θάμνο και τη δημοσιογράφο που έπαιρνε συνέντευξη από τον Μαρτίκα να της λέει: "Ελευθερία τι είναι αυτά τα πράγματα; Τι νομίζεις ότι κάνεις εκεί;" με την παίκτρια της κόκκινης ομάδας να δικαιολογείται πώς εκεί κοιμόταν και πώς άκουσε μόνο ότι είπε ο Σπύρος και πως δεν έχει κάνει κάτι επίτηδες.

Ο Μαρτίκας δεν το άφησε να πέσει κάτω... όπλισε κατευθείαν εκτοξεύοντας νέα «πυρά» στην συμπαίκτρια του. «Μια φορά κλέφτρα, πάντα κλέφτρα. Είναι εδώ στημένη από τις 7 το πρωί και έχει ακούσει όλα όσα λέμε όλοι μας. Το έκλεψε και αυτό. Γιατί έχει οικειοποιηθεί να λειτουργεί καθημερινά και η μόνη της σκέψη να είναι η κλοπή και η ανήθικη στάση της που σκέφτεται πονηρά για τους πάντες.»

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr18tflz25u1)


Πάντως η κόντρα Μαρτίκα-Ελευθερίου δεν είναι και η μοναδική αυτή τη στιγμή στον Άγιο Δομίνικο, καθώς και στους Μπλε έχουν βγει τα «μαχαίρια» μετά την ήττα τους στο αγώνισμα για την 3η ασυλία με πρωταγωνιστές τους Παναγιώτη Κωνσταντινίδη και Ηλία Γκότση, με τον πρώτο να κατηγορεί τον δεύτερο πως παράτησε το παιχνίδι.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr193klk27u9)


Σύμφωνα με την Νικολέτα Μαυρίδη αυτό που έκανε ο Ηλίας δεν ήταν ωραίο και φάνηκε να το κάνει επίτηδες, με τον Μάριο Πρίαμο να μην συμφωνεί. «Δεν είχε καλό run και ήθελε να ξαναπαίξει για να είναι αυτός καλύτερος», έκρινε η Ελένη Χαμπέρη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr18wf8klddl)


Η κόντρα Μαρτίκα-Ελευθερίου και Γκότση-Κωνσταντινίδη συνεχίστηκε και ενώπιων του Γιώργου Λιανού, αφού ο παρουσιαστής άκουσε πρώτα το σχόλιο του Γιώργου Ασημακόπουλου για την υποψηφιότητα του, με τον παίκτη της Μπλε ομάδας να δηλώνει πως δεν το περίμενε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr195cvlblw9)


Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο αρχικά στους Διάσημους, με τον Σπύρο Μαρτίκα να μιλά και να αποκαλύπτει σε όλους όλο αυτό που συνέβη με την Ελευθερία Ελευθερίου, όταν πιάστηκε από εκείνον και από δημοσιογράφο της παραγωγής να κρυφακούει την συνέντευξή του.

Ο Σπύρος Μαρτίκας ξεκίνησε με την επίθεση που δέχθηκε στο συμβούλιο από συμπαίκτες και αντιπάλους σχετικά με τα όσα είπε για την Ελευθερίου και... έβγαλε στη σέντρα την 33χρονη τραγουδίστρια προκειμένου να αποδείξει σε όλους ότι είχε δίκιο για όσα είχε πει για την συμπαίκτρια του. Η Ελευθερία έδωσε τη δική της εκδοχή τονίζοντας ότι δεν άκουσε τίποτα και πως στοχοποιείται από τον Σπύρο.

«Όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα, ξύπνησα πάρα πολύ νωρίς το πρωί όταν όλοι κοιμόντουσαν... ‘Ήθελα να κάτσω κάτω στη λίμνη να απομονωθώ και να περάσω χρόνο με τον εαυτό μου χωρίς να με βλέπουν οι συμπαίκτες μου. Δεν θα έκανα τίποτα εις βάρος των παιδιών σε καμία περίπτωση. Γύρισα στην καλύβα την ώρα που θα φεύγαμε για το αγώνισμα. Δεν έχω ακούσει τίποτα. Μπορεί να το δει και ο κόσμος ότι αν γνώριζα τι λέει ο καθένας στις προσωπικές του συνεντεύξεις θα είχα κινηθεί διαφορετικά στο ριάλιτι Δεν είχα καμία πρόθεση να ξυπνήσω από τις 6 για να ακούσω τα κιού των παιδιών», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr1962ilatrt)


Στη συνέχεια η ένταση μεταφέρθηκε στους Μπλε, καθώς ακολούθησε ένας έντονος καβγάς μεταξύ του Ηλία Γκότση και του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, με τον δεύτερο να συνεχίζει να κατηγορεί τον συμπαίκτη του πως επίτηδες δεν τον βοήθησε στο αγώνισμα του, για να βγαίνει τελευταίος στα στατιστικά.

«Ξεκίνησε από το χθεσινό αγώνισμα, συνεχίστηκε στο χθεσινό συμβούλιο και θα ήθελα να το συνεχίσουμε όπως έχω πει και με 3, 4 παιδιά σε μια συζήτηση που είχαμε το πρωί. Όχι για να δημιουργήσω περαιτέρω ένταση, απλά μπας και βγάλουμε μια άκρη. Θέλω να προσθέσω κι άλλα πράγματα επί του θέματος, απλά επιλέγω να το κάνω μετά το αγώνισμα για να μην δημιουργηθεί ένταση και να μη χαλάσουμε την ενέργεια με την οποία ερχόμαστε», είπε ο Γκότσης με τον Παναγιώτη να απαντάει: «Προσωπικά δεν έχω να συζητήσω κάτι. Για ότι έγινε εκείνη την ημέρα, ασχοληθήκαμε εκείνη την ημέρα και το αφήνω πίσω. Κακίες δεν κρατάω, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Απλά στο συμβούλιο δεν πήρα κάποιες απαντήσεις σε τίποτα γιατί, με το που πήρε τον λόγο ο Ηλίας, άρχισε να λέει για τον Μπάρτζη».

Ο Γκότσης τότε τον ρώτησε αν είναι αλήθεια ή όχι ότι τον έπιασε με τον Μπάρτζη στο δάσος, αλλά και με τον Στάθη Σχίζα πριν φύγει, με τον Παναγιώτη να απαντάει πως συναντήθηκε με τον Στάθη την πρώτη μέρα που ήρθα γιατί είναι φίλος του και τον ρώτησε για την κοπέλα του.

«Επειδή είχε συμβεί ξανά στο παρελθόν με την Μαριαλένα, αυτό που είχαμε πει είναι ότι καταλαβαίνουμε και σεβόμαστε πως είναι ζευγάρι και προφανώς έχουν να πουν πράγματα. Εσύ με τον Νίκο Μπάρτζη τι έχετε να πείτε στο δάσος;» αναρωτήθηκε ο Ηλίας Γκότσης για να πάρει αμέσως τον λόγο, από τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, ο Νίκος Μπάρτζης από την κόκκινη ομάδα τονίζοντας πως «λογικά προσπαθούν τώρα να χτυπήσουν τον Παναγιώτη αλλά για ποιο λόγο; Εγώ τον Παναγιώτη δεν τον ξέρω καν. Τι δουλειά να έχω εγώ να συναντηθώ με τον Παναγιώτη;». είπε ο Νίκος Μπάρτζης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr195e1ewms1)


Όταν οι τόνοι έπεσαν ο Γιώργος Λιανός μοίρασε λουλούδια για την Ημέρα της Γυναίκας. Ο Σάκης Κατσούλης έδωσε ο ίδιος το κόκκινο τριαντάφυλλο στη σύντροφό του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και αντάλλαξαν ένα φιλί.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr19ac7s0atl)


Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε στους παίκτες περισσότερες λεπτομέρειες για το έπαθλο επικοινωνίας, που δεν είναι άλλο από μηνύματα φίλων και συντρόφων για την μπλε ομάδα, με το Ηλία Μπόγδανο να μην μπορεί να κρατήσει τη συγκίνησή του, όταν ο Γιώργος Λιανός αναφέρθηκε στο μήνυμα που έχει στείλει η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr19aaxnfext)


Το αγώνισμα ήθελε συνεργασία και οι Κόκκινοι ξεκίνησαν καλύτερα με τους Κόρο, Αφροδίτη και Χανταμπάκη να κάνουν με το «καλημέρα» το 3-0.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr19xzzxfge1)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr19xy4ef6qp)


Οι Μπλε βρήκαν τον τρόπο να συνεργαστούν καλύτερα και άρχισαν να ροκανίζουν τη διαφορά ισοφαρίζοντας κάποια στιγμή σε 5-5, ενώ κατάφεραν και να προηγηθούν κάνοντας με τους Ασημακόπουλο και Ρία το 7-5.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr1a0a9jn9ht)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr1bcm3f419t)


Ο Μάριος κατάφερε πάλι να μειώσει κάνοντας το 7-6, η Ρία όμως νίκησε τη Σταυρούλα για το 8-6. Ο Μαρτίκας μείωσε τη διαφορά στον πόντο, όμως αυτός έμελλε να είναι και ο τελευταίος για τους Κόκκινους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr1bh30zsjax)


Η Εύη έκανε το 9-7 για τους Μαχητές, με την Ευρυδίκη να γίνεται έξαλλη με τους συμπαίκτες της.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr1c2jgurp41)


Το 10 το καλό έφερε στους Μπλε ο Γιωρίκας, γράφοντας το τελικό 10-7 και κλείνοντας θέση στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr1bcnfzbmll)


Η νίκη όμως δεν έφερε ηρεμία στους Μαχητές, αφού όταν επέστρεψαν στην καλύβα τους, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης έκανε έξω φρενών τους συμπαίκτες του.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω πως μέχρι σήμερα δεν έχω φέρει καμία ένταση πέρα από κάτι αγωνιστικό. Και όχι επειδή χάνω, αλλά επειδή έχω δει ένα δυο πράγματα. Είναι η άποψη μου και την λέω αγωνιστικά. Εξωαγωνιστικά όμως δεν με ενδιαφέρει κανένας τι κάνει. Παίζετε ύπουλα! Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα γιατί παίζετε ύπουλα» φώναξε ο Παναγιώτης απευθυνόμενος στον Ηλία Γκότση και τον Ηλία Μπόγδανο. «Δεν σταματάει, δουλεύει με κέρμα! Δεν σταματάει» αναφώνησε, απεγνωσμένος, ο νικητής του Survivor 2018.

«Αυτός ο άνθρωπος δεν θέλει σε καμία περίπτωση να εναρμονιστεί με την ομάδα, δεν θέλει σε καμία περίπτωση να αφήσει τίποτα πίσω του και θα βρίσκει κάθε φορά την παραμικρή αφορμή για να κάνει ριάλιτι» τόνισε ο Ηλίας Μπόγδανος. Μάλιστα όταν ο Γκότσης πρότεινε στην Εύη Σαλταφερίδου να τον ηρεμήσει… εκείνος έγινε έξαλλος και αποχώρησε από κοντά του! «Γιατί τι είμαι σκυλί για να με ηρεμήσει; Τι μου μιλάτε έτσι; Με ειρωνεύεσαι, με λες κομπλεξικό και μου μιλάς λες και είμαι σκυλί».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr1cmzv80ek9)


Στους Κόκκινους η Σταυρούλα Χρυσαειδή χαρακτήρισε απαράδεκτο αυτό που έκανε η Ελευθερία να κρυφακούσει τις συνεντεύξεις συζητώντας το θέμα μαζί με τις Ελένη Χαμπέρη και Νικολέτα Μαυρίδη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr1ct33afc75)


Από την άλλη η Ελευθερία Ελευθερίου επέμεινε πως δεν άκουσε τις συνεντεύξεις των συμπαικτών της και εξήγησε πως όταν ξύπνησε ήταν πολύ στεναχωρημένη με τα όσα της είχε πει ο Μαρτίκας και πήγε μόνη της 6 το πρωί να ηρεμίσει στη λίμνη. «Τον άκουσα να μιλάει για εμένα (σ.σ τον Μαρτίκα) την ώρα που έφευγα και δεν μπορούσα να μην απαντήσω γιατί με κατηγορούσε. Πιστεύετε ότι είμαι τόσο χαζή να πήγαινα να ακούσω τις συνεντεύξεις των συμπαικτών μου και να έχω προδώσει τον εαυτό μου και να έχω φανερωθεί;» δικαιολογήθηκε η τραγουδίστρια στην κάμερα του Survivor All Star.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr1cvfll8gdt)


Στο μεταξύ οι Μπλε είχαν την ευκαιρία να διαβάσουν μηνύματα των αγαπημένων τους με αρκετούς να συγκινούνται κυρίως από αυτά που τους έστειλαν οι σύντροφοί τους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr1d0a6vq9c9)




Ειδήσεις σήμερα:

Νέα Ιωνία: Επτά εντάλματα σύλληψης για τη δολοφονία του 39χρονου

Κ. Καραμανλής: Η δήλωση Ρουσόπουλου για την υποψηφιότητα του Κ. Αχ. Καραμανλή εκφράζει μόνον τον ίδιo

Το Ιράν έστειλε μυστικά στη Ρωσία 100 εκατ. σφαίρες και 300 χιλιάδες βλήματα πυροβολικού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης