Survivor All Star: Έπιασαν την Ελευθερίου να κρυφακούει συνέντευξη του Μαρτίκα - Δείτε βίντεο

Survivor All Star: Έπιασαν την Ελευθερίου να κρυφακούει συνέντευξη του Μαρτίκα - Δείτε βίντεο

«Είναι κρυμμένη εδώ από τις 6 το πρωί να ακούσει τι λέμε» είπε ο φαρμακοποιός - Ακολούθησε έντονος διάλογος με άτομο της παραγωγής

spiros_eleyutheriou44
Το κλίμα στην κόκκινη ομάδα του Survivor All Star δεν φαίνεται να καλυτερεύει, με την Ελευθερία Ελευθερίου να βρίσκεται για ακόμη μία φορά στο επίκεντρο.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 8 Μαρτίου, ο Σπύρος Μαρτίκας αναφέρθηκε στην τραγουδίστρια, μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι. Ωστόσο, κάτι απρόοπτο συνέβη και τάραξε ακόμη περισσότερο τα «νερά».

«Γιατί τρελάθηκες Ελευθερία μου; Γιατί μετά το συμβούλιο άρχισες να με βρίζεις χυδαία; Συζητήθηκες πάρα πολύ άσχημα από την ομάδα μας. Δεν μπορείς να αναλάβεις τις ευθύνες σου, δεν μπορείς να αντέξεις το κακό που έκανες στην ομάδα μας Εξαιτίας σου έφυγε ένα φαβορί, ο Στάθης. Περίμενες ότι θα βγει η Τζο μάλλον» λέει ο φαρμακοποιός.

Τότε ο παίκτης σταμάτησε απότομα να μιλά και κοίταξε δίπλα του και λίγα δευτερόλεπτα μετά αντιλήφθηκε ότι η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν κρυμμένη λίγο πιο πέρα από το σημείο των συνεντεύξεων των παικτών στην κάμερα του ριάλιτι.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr18tflz25u1)


«Κατάλαβες τι γίνεται;» λέει ο Μαρτίκας σε άτομο της παραγωγής. «Όλα τα κιου έχει δει». «Πόση ώρα είσαι εκεί;» της λέει η κοπέλα της παραγωγής και ακολούθησε έντονος διάλογος ανάμεσά τους.

«Μια φορά κλέφτρα πάντα κλέφτρα και είναι κρυμμένη εδώ από τις 7 το πρωί, άκουσε όλων των παιδιών τις συνεντεύξεις. Λέει ότι άραζε και ξεκουραζόταν από τις 6 ώρες» είπε ο συμπαίκτης της.

Ειδήσεις σήμερα:

Τα μέτρα για τους σιδηροδρόμους - Πότε και πώς θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια

Malaysia Airlines: Εννέα χρόνια από την εξαφάνιση της πτήσης MH370 - Τα τρία πιθανά σενάρια για το τέλος

Νέα Ιωνία: Επτά εντάλματα σύλληψης για τη δολοφονία του 39χρονου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης