Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και δεν δίστασε να σχολιάσει αρνητικά την Ελευθερία Ελευθερίου και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για τη στάση τους μέχρι τώρα στο παιχνίδι.
«Φέτος με έχει απογοητεύσει πάρα πολύ η Ελευθερία Ελευθερίου στο παιχνίδι. Έχουμε κάνει πάρα πολλές προπονήσεις μαζί πριν μπει, κάναμε παρέα και θυμάμαι πόσο είχε πληγωθεί με όλα αυτά που είχαν γίνει με τον Μάριο. Η στάση που έχει αυτή τη στιγμή δεν μου αρέσει καθόλου. Ακόμα κι αυτό που ακούστηκε ότι κρυφάκουσε στο κιου του άλλου παίκτη, πολύ κακό. Αισθάνθηκα ντροπή», δήλωσε.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr0vad1zi7q1)
Στη συνέχεια, αποκάλυψε τη συμβουλή που της είχε δώσει. «Πριν μπει η Ελευθερία στο παιχνίδι, της είχα πει να βασιστεί στην αγωνιστικότητά της και να το λύσει με τον Μάριο ήρεμα και ωραία», αναφέρει.
Όσο για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Γιώργος Ταλάντσεβ έδειχνε μπερδεμένος, ενώ τελικά απάντησε: «Δεν τη βλέπω καν, δεν μπορώ να καταλάβω τι ρόλο βαράει. Μπήκε για να κάνει ριάλιτι και παίζει έναν ρόλο».
Τέλος, για τους παίκτες που επέστρεψαν σήμερα στην Ελλάδα, δήλωσε: «Η Χριστίνα Κεφαλά δεν κατάλαβα εξ' αρχής γιατί μπήκε στο All Star, το Survivor είναι ένα παιχνίδι πολύ ανταγωνιστικό. Ο Στάθης Σχίζας έφυγε με ψηλά το κεφάλι».
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.