«Ο Σωτήρης απανθρακώθηκε στην τραγωδία στα Τέμπη» - Ο Χρήστος Ζαμπούνης αποχαιρετά τον ανιψιό του

«Ο Σωτήρης απανθρακώθηκε στην τραγωδία στα Τέμπη» - Ο Χρήστος Ζαμπούνης αποχαιρετά τον ανιψιό του

Ο δημοσιογράφος περιέγραψε, μεταξύ άλλων, τα λόγια του  πατέρα του αδικοχαμένου νεαρού - Δείτε την ανάρτησή του

zambounis-m
Ο ανιψιός του Χρήστου Ζαμπούνη είναι ο ένας από τους επιβάτες της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη.

Ο Σωτήρης Καραγεωργίου, όπως είναι το όνομα του άτυχου νεαρού βρέθηκε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στην Αθήνα, για να δει την σύντροφό του. Επρόκειτο να επιστρέψει το απόγευμα της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο, ζήτησε χάρη από τον πατέρα, του να καθίσει ακόμη μία μέρα.

Μέσα από το προφίλ του στο Instagram, ο δημοσιογράφος ανέβασε, μεταξύ άλλων, μία φωτογραφία από την κηδεία του ανιψιού του και στη λεζάντα έγραψε: «Όταν χάνεται το αίμα σου», όπως τιτλοφορείται το άρθρο που έγραψε για το τραγικό γεγονός.

Δείτε την ανάρτησή του

«Θυμάσαι που με ρωτούσες τις προάλλες, τι κάνει ο ανιψιός σου ο Παοκτσής; Πάει Χρήστο. Εξαϋλώθηκε. Είχαν πάει στην Αθήνα με τον φίλο του τον Αρειανό να δουν τις κοπέλες τους. Την Καθαρά Δευτέρα με πήρε για να με ρωτήσει εάν μπορούσε να μείνει μία ημέρα ακόμη. ‘Φυσικά, γιε μου’, του είπα, "αλλά την Τετάρτη σε περιμένω στην δουλειά”. Ήταν τόσο χαρούμενος”. Παύσις. "Συλλυπητήρια εξάδελφε”. Παύσις. "Οι αλήτες!” Παύσις. Δεν πειράζει. Ο Θεός μού έδωσε πολλά παιδιά και μου πήρε ένα» γράφει στη συνέχεια, περιγράφοντας τη συνομιλία του με τον πατέρα του αδικοχαμένου νεαρού.

«Έως την προηγουμένη Τρίτη, ουδείς εκ της οικογενείας μας είχε "χαθεί” από βίαιο θάνατο. Η λέξις "χαθεί” –φευ! – δεν χρησιμοποιείται τυχαίως. Η σορός του ανηψιού μου δεν ανευρέθη και έπρεπε ο πρώτος μου εξάδελφος να μεταβεί στην Λάρισα, για να υποβληθεί σε τεστ D.N.A., ούτως ώστε να ταυτοποιηθεί μέλος του σώματος του υιού του, το οποίο σώμα, από ό,τι φαίνεται, είχε απανθρακωθεί» συνέχισε.

Τέλος, περιγράφει τον ανιψιό του,Σωτήρη, ως ένα παιδί γεμάτο ενέργεια και αγάπη για τη ζωή. «Ένα παιδί ευχάριστο, ανιδιοτελές, ενθουσιώδες, που έδινε και έπαιρνε πολλή αγάπη. Ένας νέος που αντιπροσώπευε την Ελλάδα του μέλλοντος, την Ελλάδα της ενότητος, διότι πόσοι φανατικοί οπαδοί του δικέφαλου αετού έχουν επιστήθιο φίλο οπαδό του Άρεως;».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Ειδήσεις σήμερα:

Οδύνη στην κηδεία του μηχανοδηγού Σπύρου Βούλγαρη - Παρών ο Μητσοτάκης

Σε αναστολή καθηκόντων οι γιατροί για τον επιθεωρητή - Έδωσαν άδεια 30 ημερών χωρίς εξέταση


Συνελήφθη ο συγγραφέας Στέφανος Ξενάκης - Είχε καταδικαστεί για ακάλυπτες επιταγές και χρέη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης