Ριάνα: Η μητρότητα, ο Rocky και η «τρέλα» να πει το «ναι» στο Super Bowl
rihanna_mwro

Ριάνα: Η μητρότητα, ο Rocky και η «τρέλα» να πει το «ναι» στο Super Bowl

Η 34χρονη σταρ μίλησε για τον 8 μηνών γιο της, την αδυναμία που έχει στον πατέρα του και το γεγονός ότι συμφώνησε να εμφανιστεί στον τελικό του NFL

Η Ριάνα είναι το πρόσωπο που απασχολεί περισσότερο από κάθε άλλο τον ξένο Τύπο τις τελευταίες μέρες.

Το μεγάλο come back ύστερα από σχεδόν 7 χρόνια απουσίας της από το τραγούδι, η εμφάνισή της στο Super Bowl και η ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της, έφεραν ξανά την 34χρονη σταρ από τα Μπαρμπέιντος στην κορυφή των trends.

Η βρετανική Vogue δεν θα μπορούσε να επιλέξει άλλη διασημότητα από τη Ριάνα να φιγουράρει στο εξώφυλλο του Μαρτίου. Η επί 9 φορές βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες του περιοδικού μαζί με τον σύντροφό της, ASAP Rocky και τον 8 μηνών γιο τους.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε, η Ριάνα μιλά για το πρωτόγνωρο ταξίδι της μητρότητας, τη σχέση της με τον ράπερ και την απόφασή της να επιστρέψει στη μουσική σκηνή. 

Ανάμεσα σε όσα είπε, η «ντίβα της R&B» περιέγραψε πώς ένιωσε όταν επέστρεφε σπίτι με τον Rocky έχοντας την ευθύνη ενός μωρού, ενώ ήταν ξεκάθαρη απέναντι σε εκείνους που θα προσπαθήσουν να εκθέσουν τον γιο της στη δημοσιότητα.

 

 

«Μας εμπιστεύτηκαν να γυρίσουμε σπίτι με ένα μωρό;»

Για το διάστημα μετά τον ερχομό του μωρού, είπε: «Απλά γίνεσαι τόσο παρανοϊκός. Επειδή σκέφτεσαι "μας εμπιστεύτηκαν να γυρίσουμε σπίτι με αυτό το μωρό; Αυτή τη νέα ζωή; Μαζί μας; Χωρίς γιατρούς, χωρίς νοσοκόμες, απλά... πάμε σπίτι;"».

«Είσαι χαρούμενος όταν έχεις χρόνο να κάνεις ντους. Θυμάμαι στην αρχή να κυλάω το καλαθάκι του στο μπάνιο για να κάνω ντους και να σκουπίζω το θολό τζάμι μόνο και μόνο για να τον κρυφοκοιτάζω» συνέχισε, μιλώντας για τη νέα της καθημερινότητα.

 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ανέφερε: «Το να μεγαλώνεις έναν νεαρό μαύρο άνδρα είναι μια από τις πιο τρομακτικές ευθύνες στη ζωή. Σκέφτεσαι: "Πού αφήνω τα παιδιά μου; Αυτός είναι ο πλανήτης στον οποίο θα ζήσουν;". Όλα τα πράγματα αρχίζουν να σου φαίνονται διαφορετικά».

Η «τρέλα» να συμφωνήσει για το σόου στο Super Bowl

«Η μητρότητα σε κάνει να νιώθεις ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα» εξήγησε και πρόσθεσε: «ακόμα και αυτά που φαίνονται τα πιο τρελά, όπως "θα πω ναι στο Super Bowl στη μέση της λοχείας;" Τι στο καλό σκέφτομαι; Αλλά νιώθεις ξετρελαμένη με μια τέτοια πρόκληση γιατί ξέρεις τι έκανε μόλις το σώμα σου. Νιώθεις αυτή την αίσθηση του "Τίποτα δεν είναι αδύνατο""»


«Είχα να ανέβω στη σκηνή επτά χρόνια", λέει. "Επτά χρόνια! Από το μηδέν στο Super Bowl;» τόνισε.

«Θέλω να δώσω ένα σόου» είπε. «Θέλω να διασκεδάσω. Το κάνω για τους ανθρώπους που αγαπούν τη μουσική μου, τους ανθρώπους που με στήριξαν και με έφεραν σε αυτό το σημείο της καριέρας μου. Και που τους λείπω ως μουσικός, το κάνω πραγματικά για τους θαυμαστές μου».

Rihanna’s FULL Apple Music Super Bowl LVII Halftime Show

 

Μακριά οι παπαράτσι

Για το πώς νιώθουν ως γονείς με τον ASAP Rocky, τόνισε:

Το να εκτεθεί το παιδί της στη δημοσιότητα «είναι αυτό που δεν θέλεις ποτέ να συμβεί» εξήγησε.

«Εμείς αποφασίζουμε ως γονείς πότε και πώς θα το κάνουμε αυτό. Τέλος. Πετάξτε με στους λύκους. Κάντε ό,τι θέλετε μαζί μου. Αλλά αυτός δεν έχει λόγο σε τίποτα από όλα αυτά. Τον προστατεύουμε μέχρι τώρα και δεν έχετε καμία συγκατάθεση να δημοσιεύετε φωτογραφίες ή να πουλάτε φωτογραφίες του παιδιού μου, ενός ανήλικου. Ως γονείς το βλέπουμε τόσο αηδιαστικό, σαν παραβίαση».


Ο Rocky ως πατέρας

Όπως ανέφερε, νιώθει ευγνώμων που έχει τον Rocky στο πλευρό της. «Είμαστε οι κολλητοί που έχουν ένα μωρό. Πρέπει να είμαστε στην ίδια σελίδα, αλλά αυτό το είχαμε πάντα στη σχέση μας. Όλα αλλάζουν όταν έχεις ένα μωρό, αλλά δεν θα έλεγα ότι έχει κάνει κάτι άλλο πέρα από το να μας φέρει πιο κοντά".

«Απλώς κάθομαι στο περιθώριο όταν είναι μαζί. Είμαι κυριολεκτικά το κορίτσι που προσπαθεί να μπει στο κλαμπ των αγοριών, περιμένοντας τη σειρά μου. Έχει εμμονή με τον πατέρα του. Και εγώ είμαι σαν: "Εγώ δεν σε γέννησα; Τι συμβαίνει;'Η σύνδεσή τους είναι αναμφισβήτητη. Μόλις ο Rocky έρθει σε επαφή μαζί του, παίρνει φωτιά. Όλο αυτό που λένε για τους γιους και τις μαμάδες, είναι ένας μύθος». 



Ο νέος της εαυτός και η επιστροφή στο στούντιο

Η ίδια παραδέχτηκε ότι έχει αλλάξει σε πολλούς τομείς της ζωής της. Από τα ρούχα που φορούσε κάποτε, μέχρι και τα τραγούδια που ηχογραφεί.

«Προσπαθείς να ντυθείς όπως παλιά. Λες "Φτου, όχι. Δεν θα τα ξαναφόραγα ποτέ αυτά". Το γούστο σου αλλάζει, το vibe σου αλλάζει» είπε για το ανανεωμένο στιλ της.

Η ίδια προϋπάντησε το νέο της βήμα στη μουσική, αλλά η ζωή είναι γεμάτη ανατροπές.

«Θέλω να γίνει φέτος το νέο άλμπουμ. Ειλικρινά, θα ήταν γελοίο αν δεν ήταν φέτος. Αλλά θέλω απλώς να διασκεδάσω. Θέλω απλώς να κάνω μουσική και να γυρίζω βίντεο» είχε αναφέρει. Όταν όμως, παραχώρησε τη συνέντευξη δεν γνώριζε ότι ήταν πάλι έγκυος και πλέον είναι ξανά μετέωρο, το άμεσο μουσικό της μέλλον.



Ειδήσεις σήμερα:

Ο Τεντόγλου τους... έδωσε τα παπούτσια στο χέρι και τώρα τα δημοπρατεί για τα παιδιά στην Τουρκία

«Καλάθι της Σαρακοστής»: Πρεμιέρα στις 22 Φεβρουαρίου - Τι θα περιλαμβάνει

Αιγάλεω: Βομβαρδισμένο τοπίο από την έκρηξη σε κατάστημα με φιάλες υγραερίου - Δύο τραυματίες




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης