Νικ Όφερμαν: Αποθεώθηκε για την ερμηνεία του στο «Last Of Us» - «Ο μόνος στρέιτ που μπορεί να υποδυθεί τον γκέι»

Νικ Όφερμαν: Αποθεώθηκε για την ερμηνεία του στο «Last Of Us» - «Ο μόνος στρέιτ που μπορεί να υποδυθεί τον γκέι»

Η ιστορία αγάπης του Μπιλ και του Φρανκ συγκίνησε τους τηλεθεατές - «Άγγιξε την τελειότητα» γράφουν οι χρήστες του Twitter

nik-oferman
Η σειρά «Last Of Us» συνεχίζει να γνωρίζει τεράστια επιτυχία στην πλατφόρμα του HBO, με το τρίτο επεισόδιο να συγκινεί το κοινό, κυρίως λόγω του Νικ Όφερμαν.

Ο ηθοποιός έχει λάβει διθυραμβικά σχόλια για τον ρόλο του και τον ερμηνεία του στο τρίτο επεισόδιο της σειράς με τίτλο «Long Long Time».

Εδώ και χρόνια, γίνονται πολλές συζητήσεις σχετικά με τους ετεροφυλόφιλους ηθοποιούς που υποδύονται ομοφυλόφιλους. Το κοινό συνήθως είναι αντίθετο με την επιλογή straight ανθρώπων για να παίξουν τους γκέι, όμως αυτή τη φορά, θεώρησαν πως ο Νικ Όφερμαν ήταν ο καταλληλότερος για να υποδυθεί τον ρόλο. Οι χρήστες στο Twitter μάλιστα, τον αποκάλεσαν «εξαίρεση στον κανόνα».

nick-offerman

Στο εν λόγω επεισόδιο, ξετυλίγεται η ιστορία του Μπιλ, τον οποίο παίζει ο Νικ Όφερμαν και του Φρανκ, ενός ταξιδιώτη, τον οποίο υποδύεται ο Μάρεϊ Μπάρτλετ. Ο Μπιλ θα φιλοξενήσει τον Φρανκ και τότε, οι δύο άνδρες θα ερωτευτούν και θα παραμείνουν μαζί για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Κλείσιμο
Η ιστορία αγάπης τους φαίνεται πως συγκίνησε ιδιαίτερα το τηλεοπτικό κοινό, με τους χρήστες του Twitter να κάνουν λόγο για μια «οδυνηρά όμορφη» ιστορία αγάπης.

nick
«Το The Last of Us δημιούργησε μια από τις πιο όμορφες απεικονίσεις της αγάπης και της αφοσίωσης και του να γερνάμε μαζί. Δεν μπορώ να σταματήσω να το σκέφτομαι. Άγγιξε την τελειότητα», αναφέρει ένας χρήστης στο Twitter, με πολλούς ακόμα να συμφωνούν με το σχόλιό του.

Ο Νικ Όφερμαν αποθεώθηκε επίσης, για την ερμηνεία του, με τους θεατές να αναφέρουν πως «είναι ο μόνος στρέιτ ηθοποιός που επιτρέπεται να παίξει έναν γκέι ρόλο».

Ένας θαυμαστής της σειράς έγραψε: «Ο Νικ Όφερμαν είναι ο μόνος στρέιτ άντρας που είμαι εντάξει με το να υποδυθεί έναν γκέι χαρακτήρα. Είναι η εξαίρεση στον κανόνα».

nick_cleanup


Το «Last of Us» θα έχει και 2η σεζόν

Το «Last of Us» θα έχει και 2η σεζόν, μετά από ανακοίνωση στον επίσημο λογαριασμό της σειράς στα social media.

Στο Twitter αναρτήθηκε βίντεο για την επιτυχημένη σειρά της HBO Max και στη λεζάντα γράφει: «Το ταξίδι συνεχίζεται. Το Last of Us θα επιστρέψει με ακόμη μία σεζόν στην HBO».

Δείτε την ανάρτηση

Το «Last of Us»

Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο βιντεοπαιχνίδι Naughty Dog για το PlayStation. Aξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει κερδίσει περισσότερα από 240 βραβεία, είναι ένα από τα κορυφαία σε πωλήσεις παιχνίδια του PlayStation 3 και θεωρείται από πολλούς gamers, ένα από τα καλύτερα βιντεοπαιχνίδια όλων των εποχών.

Η ιστορία διαδραματίζεται 20 χρόνια μετά την καταστροφή του σύγχρονου πολιτισμού. Ο Τζόελ, ένας σκληραγωγημένος επιζών, προσλαμβάνεται για να βγάλει λαθραία την Έλι, ένα 14χρονο κορίτσι, από μια αυστηρή ζώνη. Αυτό που ξεκινά όμως ως μια απλή δουλειά, γίνεται σύντομα ένα βάναυσο και σπαρακτικό ταξίδι, καθώς και οι δύο πρέπει να διασχίσουν τις ΗΠΑ και να βασιστούν ο ένας στον άλλον για να επιβιώσουν.

Δείτε το τρέιλερ της 1ης σεζόν

The Last of Us | Official Trailer | HBO Max

Ειδήσεις σήμερα:

Η Ρωσία βλέπει αυξανόμενο κίνδυνο στις παραδόσεις όπλων από τη Δύση στο Κίεβο

Παπακαλιάτης για Maestro: «Το καλό κερδίζει, μπορεί να αργεί αλλά κερδίζει»

Οι ΗΠΑ θα άρουν την εθνική κατάσταση έκτακτης υγειονομικής ανάγκης την 11η Μαΐου 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης