Δήμος Αναστασιάδης για Τζένη Θεωνά: «Ήταν κινηματογραφικός ο τρόπος που γνωριστήκαμε»
«Μαζί της μπορώ να ερωτευτώ, να είμαι φίλος, να κάνουμε συζητήσεις» δήλωσε για την ηθοποιό - Δείτε βίντεο
Για τη Τζένη Θεωνά και τη γνωριμία τους μίλησε ο Δήμος Αναστασιάδης σε συνέντευξη που παραχώρησε την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου.
Ο τραγουδιστής προχώρησε σε μερικές δηλώσεις στην εκπομπή «Ελένη» όπου αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, το παρασκήνιο της γνωριμίας του με την Τζένη Θεωνά και αναφέρθηκε στα όνειρα που έχουν για τον γιο τους.
«Ήταν κινηματογραφικός ο τρόπος που γνωριστήκαμε με την Τζένη, ήταν σε ένα μιούζικαλ. Με την Τζένη μπορώ να ερωτευτώ, να είμαι φίλος, να κάνουμε συζητήσεις και να διασκεδάσω. Θα μπορούσε να γίνει ταινία μικρού μήκους» είπε αρχικά για τη Τζένη Θεωνά.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpva4epspwp5)
Στην πορεία, αναφερόμενος στον γιο του, ο Δήμος Αναστασιάδης σχολίασε: «Αυτό που νιώθω ότι έχει πάρει ο γιος μου από εμένα, είναι το ότι του μιλάς και δεν ακούει. Θεωρώ ότι αν το παιδί μου ασχοληθεί με την τέχνη θα γίνει καλύτερος άνθρωπος. Νιώθω πραγματικά ευτυχισμένος γιατί χαίρομαι με αυτό που έχω τώρα».
«Έχω δοκιμαστεί στο μιούζικαλ και ήμουν κάλος. Εγώ ήθελα ανέκαθεν να ασχοληθώ με τη μουσική και ήξερα ότι ”το έχω” ακόμα και όταν το κοινό μου ήταν τα σκυλιά μου στην Κατερίνη. Οι γονείς μου με στήριξαν στην απόφαση μου να ασχοληθώ με τη μουσική. Στο ξεκίνημα μου παρακάλεσα δισκογραφικές και νυχτερινά μαγαζιά για να με πάρουν» δήλωσε τέλος, ο Δήμος Αναστασιάδης.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους