The Last of Us: «Σαρώνει» η νέα σειρά - Αποθεώνεται από κριτικούς και θαυμαστές

The Last of Us: «Σαρώνει» η νέα σειρά - Αποθεώνεται από κριτικούς και θαυμαστές

Η σειρά ξεπέρασε ακόμα και το NFL στις Ηνωμένες Πολιτείες και έγινε η πρώτη τάση στο Twitter

the_last_of_us
Το πρώτο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς «The Last of Us» δόθηκε στη δημοσιότητα και οι αντιδράσεις ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Το βιντεοπαιχνίδι που είχε κατακτήσει όλο το κόσμο με πάνω 17.000.000 πωλήσεις και είχε κερδίσει πολύ θετικά σχόλια για τη συγκλονιστική ιστορία του, μετατράπηκε σε μια πανάκριβη σειρά, καθώς το κάθε επεισόδιο στοιχίζει 10 εκ. δολάρια, με ζόμπι και μια ιδιαίτερη ιστορία πατρικής αγάπης. 

Η τηλεοπτική σειρά έγινε αμέσως κεντρικό θέμα συζήτησης στα social media με το πλήθος να θαυμάζει τους ηθοποιούς και την πλοκή. Μάλιστα ξεπέρασε ακόμα και το NFL στις Ηνωμένες Πολιτείες και έγινε η πρώτη τάση στο Twitter.

Δείτε το τρέιλερ 

The Last of Us | Official Trailer | HBO Max

Ο τηλεθεατές με εγκωμιαστικά σχόλια, έδειξαν την καλή εντύπωση που τους άφησε το πρώτο επεισόδιο, αφού έσπευσαν να το βαθμολογήσουν θετικά σε ιστοσελίδες, όπως το IMDB και το Rotten Tomatoes. Πιο συγκεκριμένα στο IMDB βαθμολογήθηκε με 9,7, όσο και στο Rotten Tomatoes, με μέσο όρο για τη βαθμολογία του κοινού να φτάνει στο 96%.

Δείτε τις αντιδράσεις στο Twitter 
Κλείσιμο
Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων της 1ης σεζόν είναι οι εξής: Kantemir Balagov (Beanpole), Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida), Ali Abbasi (Border), Peter Hoar (Marvel's Daredevil, The Umbrella Academy, Cloak & dagger, Altered Carbon), ο showrunner Craig Mazin (Chernobyl) και ο Neil Druckmann που επίσης ανέλαβε το σενάριο και είναι εκτελεστικός παραγωγός στο project.

Το καστ της σειράς:
Στη σειρά του The Last of Us πρωταγωνιστούν οι Πέντρο Πασκάλ (Mandalorian), Μπέλα Ράμσεϊ (Game of Thrones), Γκάμπριελ Λούνα(Terminator: Dark Fate), Νίκο Πάρκερ (Dumbo), Νίκ Όφερμαν (Parks & Rec), Στορμ Ρέιντ (Euphoria), Μέρλι Ντάντριτζ (Greenleaf), Τζέφρι Πιρς (The Foreigner), Τρόι Μπείκερ(Naruto: Shippuden), Άσλεϊ Τζονσον (Blindspot), Λαμάρ Τζόνσον (Your Honor), Keivonn Woodard, Γκράχαμ Γκριν(American Gods) και Ελέιν Μαίλς (Smoke Signals).

Ειδήσεις σήμερα:

Qatargate: Τους «δίνει» όλους ο Παντσέρι - Υπέγραψε συμφωνία με τις βελγικές αρχές

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Ο λογιστής χρωστούσε 200.000 ευρώ στη 47χρονη - Τον είχαν δείρει επενδυτές για τα χαμένα λεφτά τους

Βρετανία - Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον βιαστή αστυνομικό: «Μας έσερνε στο ντους από τα μαλλιά»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης