Μπρένταν Φρέιζερ: Ξέσπασε σε κλάματα - «Μου πήρε 32 χρόνια να φτάσω εδώ»

Μπρένταν Φρέιζερ: Ξέσπασε σε κλάματα - «Μου πήρε 32 χρόνια να φτάσω εδώ»

Ο ηθοποιός πήρε το βραβείο του Καλύτερου Ηθοποιόυ για τον ρόλο του στο «Whale» στα Critics Choice

brendan_freizerklamata
O Μπρένταν Φρέιζερ ήταν από τους πρωταγωνιστές των φετινών βραβείων Critics Choice, μιας και απέσπασε το βραβείο του Καλύτερου Ηθοποιού για τον ρόλο του στη δραματική ταινία «The Whale», ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που αναφέρουν πως θα είναι και ο μεγάλος νικητής στα επερχόμενα Όσκαρ.

Ο λόγος του ηθοποιού ήταν από τους πιο συγκινητικούς της βραδιάς, με τον 53χρονο να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Πιο αναλυτικά, είπε: «Αυτή η ταινία είναι για την αγάπη. Είναι για τη λύτρωση. Και για όταν βρίσκεις το φως σε ένα σκοτεινό μέρος. Είμαι τόσο τυχερός που συνεργάστηκα με τόσους εκπληκτικούς συντελεστές».

Δείτε το βίντεο
Brendan Fraser Cries In 2023 Critics Choice Awards Speech

Παραμένοντας συγκινημένος, είπε στη συνέχεια: «Μου πήρε 32 χρόνια να φτάσω εδώ» και ευχαρίστησε τον σεναριογράφο και τον σκηνοθέτη του φιλμ.

«Ήμουν στην ερημιά και μάλλον θα έπρεπε να είχα αφήσει ίχνη από ψίχουλα, αλλά με βρήκες και όπως όλοι οι καλύτεροι σκηνοθέτες μου έδειξες που να πάω για να βρεθώ εκεί που ήθελα να είμαι» είπε απευθυνόμενος στον Ντάρεν Αρονόφσκι.

Τέλος, είπε κλαίγοντας: «Εάν είστε σαν τον Τσάρλι που υποδύθηκα σε αυτή την ταινία, με όποιο τρόπο, παλεύετε με την παχυσαρκία ή νιώθετε πως είστε σε μια μαύρη θάλασσα, θέλω να ξέρετε ότι μπορείτε να σταθείτε στα πόδια σας και να προχωρήσετε στο φως, τα καλά πράγματα θα συμβούν. Σας ευχαριστώ».

Η υπόθεση του «Whale»
Σε σκηνοθεσία Ντάρεν Αρονόφσκι, ο οποίος κέρδισε το Χρυσό Λέοντα του φεστιβάλ το 2008 για τον Παλαιστή, η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Σάμιουελ Ντ. Χάντερ και ακολουθεί την ιστορία του Τσάρλι - ενός απομονωμένου καθηγητή αγγλικών κοντά στο τέλος της ζωής του που προσπαθεί να επανασυνδεθεί με την αποξενωμένη έφηβη κόρη του για μια τελευταία ευκαιρία.

Σύμφωνα με την πλοκή της ταινίας ο Φρέιζερ υποδύεται έναν απομονωμένο από την κοινωνία άντρα που ζυγίζει 270 κιλά, ο οποίος εργάζεται απομακρυσμένα ως καθηγητής Αγγλικών και εξιστορεί την προσπάθειά του να επανασυνδεθεί με την έφηβη κόρη του, που όλα αυτά τα χρόνια είχε παρατήσει.

Δείτε το τρέιλερ
The Whale | Official Trailer HD | A24

Ο Φρέιζερ, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα φορούσε για τις ανάγκες του ρόλου ένα ειδικό κοστούμι που ζύγισε μέχρι και έως 123 κιλά και χρειαζόταν μέχρι και 6 ώρες για να το φορέσει ανάλογα με τη σκηνή.

Μιλώντας στο Variety, ο ίδιος αποκάλυψε πως όταν έβγαζε το προσθετικό κοστούμι του, είχε ζαλάδες, ενώ «ανακάλυψε μυς που δεν ήξερε καν πως είχε» με το να κουβαλάει όλο αυτό το βάρος.

H ταινία έκανε το ντεμπούτο της στο Φεστιβάλ Βενετίας τον περασμένο μήνα και αναμένεται να χαρίσει στον ηθοποιό μια υποψηφιότητα για Όσκαρ.

Ειδήσεις σήμερα:

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος - Live update: Λεπτό προς λεπτό η κηδεία και η ταφή

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Οι ελληνικές παρουσίες - Δείτε φωτογραφίες

Κηδεία τέως βασιλιά: Πολίτες συγκεντρώνονται στο Τατόι για την ταφή του Κωνσταντίνου

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης