Μαύρο Ρόδο: Η σύγκρουση του Πέτρου με τον Βίκο είναι σφοδρή

Μαύρο Ρόδο: Η σύγκρουση του Πέτρου με τον Βίκο είναι σφοδρή

Νέο επεισόδιο απόψε στις 22:40 στο MEGA - Δείτε το τρέιλερ

Mavro_Rodo___4_
Ένα νέο συγκλονιστικό επεισόδιο έρχεται απόψε στις 22:40 στο «Μαύρο Ρόδο» και προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA. Η σύγκρουση του Πέτρου με τον Βίκο είναι σφοδρή, με την Αγγελική να βρίσκεται μοιραία στη μέση, ενώ η Γιάννα αποκαλύπτει στην Ευτυχία την αλήθεια για τον Σταυρίνο. 

2__1_

Διαβάστε την περίληψη του αποψινού επεισοδίου
Η σύγκρουση του Πέτρου με τον Βίκο είναι σφοδρή, με την Αγγελική να βρίσκεται μοιραία στη μέση. Η Γιάννα αποκαλύπτει στην Ευτυχία την αλήθεια για τον Σταυρίνο. Η Όλγα και ο Λευτέρης δεν πείθονται από τις απαντήσεις της Πολυξένης για το πού ήταν. Εκείνη όμως έχει τον τρόπο να χειρίζεται τέτοιες καταστάσεις. Η Ηγουμένη κατακεραυνώνει την Κασσιανή με τον λόγο της. Δεν είναι διατεθειμένη να υποχωρήσει στους εκβιασμούς της. Ο Ζαμάφτας γυρίζει στη Γερακιανή για να ολοκληρώσει την εκδίκησή του. Η Ελισάβετ είναι καταρρακωμένη από την αποκάλυψη για τις νυχτερινές συναντήσεις της με τον Πέτρο.
Μαύρο Ρόδο | Τρίτη 6/12 22:40 (trailer)

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός
Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης