Γη της Ελιάς: Ο Λεωνίδας θίγεται από την απόρριψη της Άννας

Γη της Ελιάς: Ο Λεωνίδας θίγεται από την απόρριψη της Άννας

Απόψε στις 21:00, στο MEGA - Δείτε το τρέιλερ

Gh_ths_elias___2_
Στο σημερινό επεισόδιο της «Γης της ελιάς», στις 21:00, στο MEGA, οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη. Αγωνία, απόρριψη, αλλά και συναίσθημα χαράς βιώνουν οι ήρωες της Μάνης, ενώ μία άφιξη έρχεται να ταράξει πάλι τις ισορροπίες.

Διαβάστε την περίληψη του αποψινού επεισοδίου
Η Αθηνά εκνευρίζεται πολύ με την παρουσία του εισαγγελέα Μιχάλη Οικονομέα στο χωριό και σύντομα μαθαίνει πως μετακόμισε μόνιμα εκεί. Την ίδια ώρα, η Εύα δρομολογεί την ανακαίνιση του σπιτιού του. Ο Λεωνίδας θίγεται από την απόρριψη της Άννας, αλλά εκείνη του ξεκαθαρίζει πως δεν πρέπει να επηρεάζεται από τον Αποστόλη. Ο Στάθης και η Δήμητρα αρχίζουν να γίνονται καλοί φίλοι, και ο Πότης θεωρεί πως κάτι ερωτικό υποβόσκει ανάμεσά τους. Η Ισμήνη κάνει μπάτσελορ στο σπίτι της και όλη η γυναικοπαρέα μαζεύεται για να της ευχηθεί, πλην της Μυρτάλης η οποία δεν έχει καλεστεί. Στο πάρτυ η Δήμητρα βάζει την ξανθιά περούκα και χορεύει για μία ακόμη φορά ως «Ράινα». Ο Ισίδωρος αρνείται να προχωρήσει στο ντιμπέιτ με τον Δημοσθένη. To μυαλό του είναι συνεχώς στον Σωκράτη, ο οποίος πολιορκεί συνεχώς τη μικρή Αγγελική. Η Ειρήνη καταφθάνει στην Αρεόπολη και ο Δημοσθένης την αποπαίρνει.
Η_γη_της_ελιας_24_11_2022

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Πρωταγωνιστούν: Νίκος Γαλανός, Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Ραφαήλ Καριωτάκης, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Φοίβος Μαρκιανός, Αστέριος Πελτέκης, Γιώργος Ζώης, Στέλα Φυρογένη, Κούλλης Νικολάου, Βάσια Παναγοπούλου, Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος, Γιώργος Παρτσαλάκης, Λυδία Κονιόρδου, Μάρω Κοντού

Κλείσιμο
Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023

Ειδήσεις σήμερα: 

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 26χρονος για την παράσυρση της 21χρονης

Μουντιάλ 2022: Ανατριχιαστική η ακτινογραφία στο κρανίο του Σαουδάραβα παίκτη μετά τη σύγκρουση με τον τερματοφύλακα

Κιβωτός του Κόσμου: Πρώην στέλεχος άδειασε θυρίδα με άκρα μυστικότητα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης