Σάρον Στόουν: Η ηθοποιός σε καλλιτεχνικό οίστρο ζωγραφίζει στο ατελιέ της

Σάρον Στόουν: Η ηθοποιός σε καλλιτεχνικό οίστρο ζωγραφίζει στο ατελιέ της

Η 64χρονη διαφαίνεται ότι έχει ταλέντο και στη ζωγραφική - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο της ηθοποιού 

sharon_stone__1_
Η Σάρον Στόουν μοιράστηκε μερικές εικόνες της στο Instagram και αποκάλυψε τον καλλιτεχνικό της οίστρο. Η διεθνούς φήμης ηθοποιός απαθανατίστηκε στον ελεύθερό της χρόνο, να ζωγραφίζει στο ατελιέ της.

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει ως χόμπι την ζωγραφική και μάλιστα, όπως έχει αποκαλύψει σε συνεντεύξεις της, αυτή η δημιουργική δραστηριότητα τη βοήθησε ιδιαίτερα στους δύσκολους καιρούς της πανδημίας.

H Στόουν δημοσίευσε φωτογραφίες της στα κοινωνικά δίκτυα και έδειξε στους εκατομμύρια θαυμαστές της, τις προσωπικές στιγμές με τους καμβάδες της, τα πινέλα και τα χρώματα.

Φορώντας μια λευκή ρόμπα, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια, φαίνεται να έχει απορροφηθεί στην ζωγραφική: «Καλώς ήρθατε στο στούντιό μου» σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Κλείσιμο
Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αποκαλύψει στο προφίλ της στο Instagram τους πίνακες, που έχει ζωγραφίσει η ίδια. Η Σάρον Στόουν αποτελεί μία από τις πιο αναγνωρίσιμες ηθοποιούς στο παγκόσμιο στερέωμα και εκτός από υποκριτικό ταλέντο, η 64χρονη διαφαίνεται ότι έχει ταλέντο και στη ζωγραφική.

Δείτε τις δημοσιεύσεις 
stone
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης