Ντάνιελ Κρεγκ: Νέο τρέιλερ από την ταινία Knives Out 2 που γυρίστηκε την Ελλάδα

Ντάνιελ Κρεγκ: Νέο τρέιλερ από την ταινία Knives Out 2 που γυρίστηκε την Ελλάδα

Δείτε το κλιπ που κυκλοφόρησε από τον επίσημο λογαριασμό του Netflix στο YouTube

daniel2889
Νέο τρέιλερ από το «Knives Out 2» έφερε η πλατφόρμα του Netflix στη δημοσιότητα, αποκαλύπτοντας περισσότερα πλάνα από το φιλμ.

Το «Glass Onion: A Knives Out Mystery», όπως ονομάζεται επίσημα το νέο φιλμ με τον Ντάνιελ Κρεγκ θα είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική πλατφόρμα, 23 Δεκεμβρίου.

Ο Μπένοτ Μπλανκ του Ντάνιελ Κρεγκ επιστρέφει για να λύσει ένα ακόμη επικό μυστήριο με ένα ιδιαίτερο καστ ηθοποιών να τον συνοδεύουν και με φόντο τις ομορφιές τις Ελλάδας. Υπενθυμίζεται, ότι η περιπέτεια μυστηρίου εκτυλίσσεται σε ένα ιδιωτικό ελληνικό νησί του μεγιστάνα, Μάιλς Μπρον, τον οποίο υποδύεται ο Έντουαρντ Νόρτον.

Δείτε το νέο τρέιλερ

Glass Onion: Στα Μαχαίρια | Επίσημο τρέιλερ | Netflix

Ο Ντάνιελ Κρεγκ υποδύεται τον γκέι

Στην ταινία «Knives Out» ο χαρακτήρας του Κρεγκ είναι μέλος της LGBTQ κοινότητας, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη της ταινίας.


Ο σκηνοθέτης Ράιαν Τζόνσον και ο Κρεγκ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου, αποκάλυψαν ότι ο ιδιόμορφος ντετέκτιβ που ενσαρκώνει ο ηθοποιός, είναι ομοφυλόφιλος.

Σύμφωνα με το Insider, μια σκηνή στο «Glass Onion: A Knives Out Mystery» (η συνέχεια του Knives Out του 2019) δείχνει ότι ο ντετέκτιβ Μπλανκ ζει με έναν άντρα.
danielknivesout2

Όταν ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου σχετικά με τη σκηνή και αν ο Μπλανκ είναι γκέι, ο Τζόνσον απάντησε: «Ναι, προφανώς είναι» αναφέρει το δημοσίευμα. «Και δεν υπάρχει κανένας άλλος στον κόσμο που θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα μπορούσε να μου φέρει περισσότερη χαρά βρισκόμενος με τον Μπενουά Μπλανκ» συνέχισε αναφερόμενος στον ηθοποιό που θα υποδυθεί τον εραστή του Ντάνιελ Κρεγκ στην ταινία.
Κλείσιμο

«Δεν είναι σπόιλερ, αλλά ποιος δεν θα ήθελε να ζήσει με αυτό το άτομο;», πρόσθεσε ο Κρεγκ.


Η ταινία γυρίστηκε στην Ελλάδα από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο του 2021, καθώς η νέα ιστορία θέλει τον ήρωα να βρίσκεται σε ένα ελληνικό νησί για να εξιχνιάσει τον θάνατο ενός δισεκατομμυριούχου.
Η πλοκή

Ο Μπενουά Μπλαν επιστρέφει για να ξετυλίξει το κουβάρι στη νέα ταινία μυστηρίου του Ράιαν Τζόνσον. Σε αυτήν την καινούργια περιπέτεια, ο ατρόμητος ντετέκτιβ βρίσκεται σε μια πολυτελή έπαυλη σε ένα ελληνικό νησί, αλλά το πώς και το γιατί βρέθηκε εκεί είναι ένας από τους πολλούς γρίφους. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Μπλαν συναντά μια χαρακτηριστικά ετερόκλητη παρέα φίλων που έλαβαν την πρόσκληση του δισεκατομμυριούχου Μάιλς Μπρον για την ετήσια συνάντησή τους. Στη λίστα των καλεσμένων συγκαταλέγονται ο πρώην συνεταίρος του Μάιλς, Άντι Μπραντ, η τρέχουσα κυβερνήτρια του Κονέκτικατ, Κλερ Ντεμπέλα, ο ιδιοφυής επιστήμονας Λάιονελ Τουσέν, η σχεδιάστρια μόδας και πρώην μοντέλο, Μπέρντι Τζέι, με την επιμελή βοηθό της, Πεγκ, και ο influencer Ντιουκ Κόντι με τη φιλενάδα του, Ουίσκι. Όπως σε όλα τα μυστήρια φόνου που σέβονται τον εαυτό τους, κάθε χαρακτήρας έχει τα δικά του μυστικά, ψέματα και κίνητρα. Όταν κάποιος πεθαίνει, όλοι είναι ύποπτοι.


Το «Glass Onion: A Knives Out Mystery», θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 23 Δεκεμβρίου.

Δείτε το τρέιλερ
Glass Onion: A Knives Out Mystery | Official Teaser Trailer | Netflix


Ειδήσεις σήμερα:

Τα σκοτεινά μυστικά της ιέρειας του «οργασμικού διαλογισμού» και η έρευνα του FBI

Με στιλέτο «πεταλούδα» επιχείρησε να μπει στη Βουλή ο 14χρονος μαθητής

Στο σφυρί 30 «επώνυμα» ακίνητα σε Μύκονο και Αράχωβα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης