Ενα ζωηρό, νεανικό κοινό κατέλυσε το ΟΑΚΑ για τη συναυλία του 50 Cent και το Κωνσταντίνου Αργυρού, που έγινε την Κυριακή έπειτα από αναβολή μίας ημέρας.
Από νωρίς το απόγευμα, όταν άνοιξαν οι πόρτες, η προσέλευση ήταν μεγάλη με τους θεατές να γεμίζουν τις κερκίδες και τον αγωνιστικό χώρο.
Κλείσιμο
Τη συναυλία άνοιξαν η Josephine, ο FY και οι Kings. Special guests ήταν ο Light και ο Rack, ενώ την παρουσίαση της μουσικής βραδιάς είχε αναλάβει ο YouTuber και Instagrammer, Αλέξανδρος Κοψιάλης.
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη
Ο Γιώργος Τσαλίκης
Η Σάσα Σταμάτη
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη