Ο διάσημος συνθέτης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στην τραγουδίστρια, χαρακτηρίζοντάς τη «ζωντόβολο».
«Η Μπέσσυ ξεχώρισε για το περίφημο "Ντο Σι". Ήταν ένα ζωντόβολο μέσα στην παρέα μας. Με τη χαρά που τη διέπει σε όλες τις εκφάνσεις και εκφράσεις, μας έδινε ζωή. Μετά η συγχωρεμένη Μαριάννα Τόλη, ήταν ο εγκέφαλος. Αυτή έντυσε τα παιδιά με το άσπρο παντελονάκι», είπε.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cnxfvgucfhcp)
Όπως ανέφερε στη συνέχεια, ήταν σίγουρος πως το τραγούδι «Μάθημα Σολφέζ» θα βρισκόταν στην πρώτη θέση στη Eurovision την χρονιά που συμμετείχε, αν ο διαγωνισμός γινόταν σε πραγματικό χρόνο.
«Η ατυχία είναι ότι για πρώτη φορά στο BBC έγινε απεργία 40 μέρες και μετατέθηκε μετά η Eurovision. Όλοι αντιλήφθηκαν την αξία του κομματιού και βρήκαν τρόπο να βγούμε πέμπτοι. Αν γινόταν σε πραγματικό χρόνο η Eurovision, θα ήταν το πρώτο βραβείο», δήλωσε.
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.