Άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από θαλάσσια περιοχή στα Χανιά
Ο άνδρας έγινε αντιληπτός λίγο μετά τις 08:00 από πολίτες που ειδοποίησαν τις αρμόδιες αρχές. Ενώ, δύο ναυαγοσώστες προχώρησαν στην ανάσυρσή του από το νερό
Νεκρός ανασύρθηκε άνδρας από τη θάλασσα το πρωί του Σαββάτου (20/6) στην παραλία της Νέας Χώρας στα Χανιά.
Ο άνδρας έγινε αντιληπτός λίγο μετά τις 08:00 από πολίτες που ειδοποίησαν τις αρμόδιες αρχές. Ενώ, δύο ναυαγοσώστες προχώρησαν στην ανάσυρσή του από το νερό.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το neakriti.gr, πρόκειται για άνδρα ηλικίας άνω των 50 ετών, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί.
Στην περιοχή επικρατούσε έντονος κυματισμός, ενώ τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του θανάτου διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.